Kalau Hendak Seribu Daya Yang Penting Rajin

Kalau Hendak Seribu Daya Yang Penting Rajin

Assalamualaikum dan selamat malam.
Hari ni kaknoor jenjalan di Pinterest ternampak idea bernas ni.  Teringin nak mengikut sebab nampak cantik sangat.
Disampimg kita dapat makan hasil tanaman nya, dapat jugak dijadikan hiasan di laman kan.  Teruja tak tengok boots yang tumbuh herba tu!  Esuk nak bongkar stor lah nak cari boots lama untuk tanam ni
Lepas tu nak cari pasu yang ada poket sana sini tu,  macam - macam je idea orang putih ni kan.  Adaaaa je yg buat orang coklat ni teruja...

20 comments:

  1. Salam tahun baru, suka tengok, bermanfaat pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam tahun baru dri kknoor jugak ya, mmg manafaat disampong menjmatkan BabyP

      Delete
  2. Haha... comel comel...

    Tebuk sket bawah boot tu kak... kan?
    Kalo x nnt air x turun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah huda mesti kena tebuk bwh kalau tk terendam nnt dlm boots tu pulak kan

      Delete
  3. Replies
    1. sngt kreatif diarang ni PC kan suka kaknoor tengok

      Delete
  4. sepasu ada berjenis tanaman ..cantik pula tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik dan menjimatkan Nieda terbaik kan

      Delete
  5. salam tahun baru k.nor pasu yg menarik sesuai dgn tumbuhan itu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih belum trlambt jugak utk kaknoor nk ucap happy new year jugak utk sheila ya

      Delete
  6. Wah knoor ni selain pandai masak, suka dekorasi taman jugak, best jadi org kreatif ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zimah kaknoor tengok dilaman org jugak ni sbb suka yg cantik menarik mcm ni

      Delete
  7. Asalamualaikum KakNoor,

    Memang banyak kebaikan menanam pokok herba. Terutama kalau tanam guna pasu berpoket-poket. Pasu macam tu senang dapat di kawasan kami. Orang Mexico bawak masuk dari negara mereka dan lebih murah kalau beli dari mereka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikmusalm maklong
      yeke maklong sukalah kaknoor pasu ni, boleh tk kaknoor tau dimana maklong berada skrg ni haha nk sekodeng pasu lah

      Delete
  8. MENAFAATKAN BAHAN2 TERBUANG BAGUS TU.

    ReplyDelete
  9. Pasu boot tu ,teringat animasi upinipin ada guna...teringin juga nak buat tapi sampai tengok n3'kak noor ni baru ingat balik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom Saniah sama2 kita realisasikan impian upinipin ni nah!! nenek upin nk mula turun pdg ni

      Delete
  10. Cantik dan kreatif nak juga kak zai buat tapi kena belilah semuanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau suka beli pun ok kakzai kan, kalau ada pasu ni mmg tingin sngt nk beli wlaaupun harganya mahal hahaa

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home