Tempahan Lepas Berehat Panjang

Tempahan Lepas Berehat Panjang

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Hari ni hari yang paling busy dengan tempahan  kedua jenis tart ni sebanyak 300 biji.
Nasib baik ada mesin buat tart shell cepatlah sikit prosesnya. Tapi sebab banyak biji memang seharian jugak ni memproses sebab banyak sampingan lain jugak disamping mengetart ni.
Biasa lah kerja surirumah banyak cabang nya, tpi dek kerana customer ni paling dekat dengan family memang tak dapat di tolak.
Tapi alhamdulillah lepas balik umrah ni  sampai ujung minggu ni pun masih ada tempahan, memang semua nya tak dapat di tolak sebab semua nya best friend belaka.
Terimakasih untuk semua yang sudi singgah sini dan menempah dari kaknoor, ramai jugak rakan - rakan silent reader blog kaknoor yg menempah macam-macam thanks segalanya ya.
Kalau ada yang berminat boleh lah whatsapp kaknoor di nombor ni utk tempahan ya +673 8739160..

23 comments:

  1. Replies
    1. alhmdulillah diya boleh lah seadanya hehe

      Delete
  2. kenapa yan buat cheese tart tak gebu ye kak..gebunya akak punya desert

    ReplyDelete
    Replies
    1. yan letak sikit kot cheesenya, mesti picit sampai penuh yan baru bila bakar tart tu gemuk dan cantik

      Delete
  3. Knoor, nak belajar bole? Ala...utk mkn sendiri jer, plizz,plizzz...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dkt boleh lah kaknoor ajarkan Zimah, tpi kalau nk resepi dah kaknoor letak dlm blog ni cer google tart blueberry bicara kaknoor mesti ada punya

      Delete
  4. Kemas dan cantik rasa sudah tentu sedap. Klau dekat nak aje kak Zai tempah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kakzai banyak customer yg repeat order sedaplah tu kan heheee

      Delete
  5. Kak noor.... nk tempah. Tp mcm mn nk ambik.
    Kita suka cheese tart blueberry tu

    ReplyDelete
  6. Kak noor.... nk tempah. Tp mcm mn nk ambik.
    Kita suka cheese tart blueberry tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. masaalah nya nk ambik tu lah huda tempah boleh saja no hal, kesian adinda sorang ni kalau ngidam mesti kaknoor pos ni

      Delete
  7. Sedapnya nampak, cantik pun cantik, tak yah ke bakery kalau pandai buat sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg dh jarang ke bakery BabyP sukahati je kita baking makanan fav kita kan

      Delete
  8. If dekat cheq pun nk order
    Malaih la nk baking lately uwaaaa😂😂😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. masaalah nya jauh sngt lah pulak cheq lady ayu cyg kan, kalau tk mmg kaknoor antq sepiring ni

      Delete
  9. Assalamualaikum Kak Noriah...gebunya kuih tart tu...mesti sedap bila masuk mulut dan cair...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikumuslm fida, ssngt cair dimolot ni tau tk cukup 5 biji sekali hadap ni

      Delete
  10. akakkkkkkk...akak duk mana?? nak order...

    ReplyDelete
  11. kesian ...nak mengoder jauh . kena naik Air asia @ MAS tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah nieda tk berbaloii kan order dri kaknoor haha

      Delete
  12. idaaaaa Brunei mari lah jauh sngt ni kalau ida nk order haha

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum k.noor yg bwh tu tart apa ya? Minta resepi boleh?

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum k.noor yg bwh tu tart apa ya? Minta resepi boleh?

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home