Tempahan Nasi Kerabu Hari Ni

Tempahan Nasi Kerabu Hari Ni

Assalamualaikum dan selamat petang.
Sekarang ni sejak lepas umrah seminggu lepas, hari-hari ada tempahan. Rasanya customer ni dok tunggu kaknoor balik je kot kan nak tempah haha sampai tak sempat nak rehat.  Tapi itulah susah jugak sebab ramai customer ni yg jadi best friend so memang susah nak tolak lah.
Tapi  customer hari ni new comer lah baru balik cuti dari german teringin nak makan nasi kerabu, jadi kesian jugak di german sana mana ada nasik kerabu ni kan..
Alhamdulillah beres order hari ni malam ni dapat lah berehat panjang...
Selamat menjamu mata pada orang jauh ya. Orang Brunei if ada yg bekenan boleh lah whatsapp kaknoor.

17 comments:

  1. Replies
    1. alhamdulillahhh kalau sdg lapar mmg sedap lah Qaseh

      Delete
  2. Sedap la tu selalu org dok order
    Alhamdulliah rezeki kak😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab kt kawasan kaknoor tkde yg buat nasi kerabu cik lady maka nyaaa

      Delete
  3. Knoor pakai pewarna ke bunga telang tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai bunga telang lah Nor, keliling rumah ada pokok telang ni untuk nasi kerabu ori maaaa

      Delete
  4. Kecik ati orang jauh. Hi hi hi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab orang jauh pun kecik kan, jadi hati pun kecik la jugak kan kan Huda heheee jgn marahhhh

      Delete
  5. Wow...telan air lio tengok nasi kerabu kak noor...my febret.!ada ikan ada ayam lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnn nasi kerabu kan ada banyak sambal mesti ramai yg terliooo kannn

      Delete
  6. Sedapnya...kak Zai baru aje makan masa pergi rumah kawan tempohari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap tak kakzai kawan kakzai tu buat nasi kerabu, teringin nak makan nasi kerabu yg orang lain buat, ni dok makan yg sendiri je tak best nak try jugak yg orang hehee

      Delete
  7. Kuning telur masin tu mengoda betul...kalau depan mata yan ni...kuning telur tu pasti hilang semua...hihi

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah ..murah rezeki akak
    :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdililllah yan rezeki lepas umrah kan

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home