Alhamdulillah Penantian Berakhir Sudah!!!

Alhamdulillah Penantian Berakhir Sudah!!!

Assalamualaikum adinda-adinda blogger!!
Alhamdulillah semalam kaknoor menerima berita yang cukup menggumbirakan iaitu anakanda sulung kaknoor sudah menerima panggilan untuk bekerja sebagai pensyarah di universiti di Brunei ni.

Memang sejak habis PhD tahun lepas baru kini dipanggil untuk bekerja.  Syukur Alhamdulillah diatas rezeki Allah ini, sebab sekarang ni di Brunei memang agak susah untuk mendapat kerja walaupun lulusan luar negara. Syukurlah pada Allah diatas nikmat ni.

Semoga anakanda mama Dr Noor Faizah lepas ni menumpukan sepenuh perhatian pada bidang pekerjaan pulak, lagipun dah 21 tahun dok belajar saja bermula dari sekolah rendah hingga ke PhD ni, kalau kaknoor memang dah fenin tu terlalu banyak belajar hehe.

Oklah cukup dulu utk kali ini jumpa di lain entry ya, salam manis tanpa gula dari kaknoor.

41 comments:

  1. Alhamdulillah... tahniah buat anak kak noor dan untuk kak noor juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear Azra alhamdulillah syukur sangt2

      Delete
  2. Ya Allah...syukur alhamdulillah sgt sgt! rezeki sangat nie..tumpang suka ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah Idzwa lama jugak dok tanam anggur ni

      Delete
  3. Happy mummy..tahniah utk anak kak noor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Didie alhamdulillahhh diatas rezeki yg diberikan..

      Delete
  4. Alhamdulillah kak.Thaniah buat akak sekeluarga

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Lea syukur alhamdulillah rezeki mu ya ALLAH

      Delete
  5. Alhamdulillah kak noor,tahniah setelah begitu lama belajar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang lama sangt Saniah kalau kaknoor mmg teepengsan rasa nya

      Delete
  6. ikut berbhagai, selamat yah,. mudah-mudahan amanah ini bisa terus berlanjut. Aamiin yah ka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih ya Kang alhamdulillahh ameennnn

      Delete
  7. Alhamdulillah ..
    Dah tiba rezeki utk Dr Faizah tu kaknoor..
    Lepas ni menerokai bidang pekerjaan selepas hampir 21 tahun belajar..
    Good luck Dr Faizah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Yatie yalah mesti lebih mencabar lagi bila berdepan dengar pelajar pulak nnt

      Delete
  8. Ya Allah...Alhamdulillah...seronoknya saya dengar...tahniah utk akak dan anak akak...
    all the best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Ida alhamdulillahhh diatas apa yg Allah kurniakan ini kan

      Delete
  9. tahniah kak nor dan anakanda nor jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah Zee terimakasih jugak dari kaknoor sudi wish ..

      Delete
  10. Alhamdulillah, best nya tahniah untuk anak kak Noor dan utk Kak Noor jgk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak Ruby alhamdulillah kaknoor mmg happy bangat ni

      Delete
  11. Tahniah untuk kak noor dan anakanda Dr Faizah

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Zana alhamdulillah diatas rezeki Allah

      Delete
  12. Alhamdulillah, tahniah kak noor dan anakanda Dr Faizah..selamat bekerja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga Allah permudahkan ditempat kerja nnt nohas kan ameen

      Delete
  13. Alhamdulillah...

    All de best Dr.Noor...


    Muda2 dah ada phd... bagusnya. Alhamdulillah....

    Bidang apa kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks adinda Huda alhamdulillah diatas rezeki Allah, bidang medical research Huda, tpi tk muda dah rasa nya anak kaknoor tu dah dekat penghujung dua puluhan..

      Delete
  14. alhamdulillah. tahniah buat kak noor sekeluarga.
    Anak-anak kak Noor semuanya cemerlang, kami sekeluarga tumpang bangga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillahh Muna diatas apa yg Allah bg ni kan, itulah didikan awal yg penting ye dak!!

      Kalau ada kesempatan kita meeting nnt Muna di UK hehee

      Delete
    2. Insya allah kak Noor... bestnya, boleh kita main masak-masak ☺

      Delete
  15. Alhamdulillah, tahniah buat Kak Noor sekeluarga.

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah, syukur kepada Allah...semoga Dr Faizah cemerlang juga dlm alam pekerjaan nanti...

    ReplyDelete
  17. Alhamdullilalh.. rezeki.. untung anak kak Noor

    ReplyDelete
  18. thanks Nani alhamdulillah rezeki anakanda kaknoor

    ReplyDelete
  19. Tahniah KN.....saya dpt bayangkan betapa gembiranya KN tu. Kalaulah dekat agaknya mesti KN ajak adik adik blogger ni makan makan kan hihi.....

    Jangankan sampai PHD, saya baca novel pun dah pening dah...hihi

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home