Antara Tempahan Minggu Ni

Antara Tempahan Minggu Ni

Assalamuaalaikum dan selamat petang.
Semenjak dua menjak ni  memang tak dapat lari tempahan customer.
Ini antara tempahan fav customer, boleh pandang2 jelah pada yg oversea tu ya.
Bruneian kalau berminat boleh lah whatsapp kaknoor +673 8739160
Tapi kena lah whatsapp awal sekurang2nya 3-4 hari untuk senang buat persediaan kerana kaknoor hanya membuat pada yang menempah sahaja.
Terimakasih lah pada yang sudi singgah sini memberi komen atau sekadar silent reader ya.  Insya Allah bila berkesempatan kaknoor akan membuat kunjung balas ya ☺
Oklah cukup setakat ini dulu jumpa lagi di next entry ya.

29 comments:

  1. Alhamdulillah..moga makin murah rezeki kak noor ya..banyak juga tempahan masuk.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah wana rezeki jgn di tolak musuh jgn d cari kan

      Delete
  2. Untungnya orang Brunei dapat buat tempahan kuih-muih 'segar' dari Kak Noor...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kakcik selagi larat tulang 4 kerat ni kan insya Allah akan tunaikan permintaan customer

      Delete
  3. Meleleh ler air lior orang jauh ni.... tu karipup pusing.. ni bila balik nak kena ke Brunei ler nampaknya. Syabas Kak Noor

    ReplyDelete
    Replies
    1. teringin nk jumpa maklong jugak dtg lah ur welcome maklong meh lah kebrunei

      Delete
  4. Sedapnya nmpk gebu sgt tart tu kak nor

    ReplyDelete
  5. Sedapnya nmpk gebu sgt tart tu kak nor

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah cheqda tk puas mkn sepiring ni sbb kegebusan nya itu

      Delete
  6. Alhamdulillah rezeki datang mencurah2 beruntung orang Brunei.Kak zai suka tengok tart yg noor buat cantik dan kemas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kakzai thanks diatas pujiannya adoii malu I lah ..

      Delete
  7. Replies
    1. alhamdulillah rezeki jgn di tolak ye dak nieza

      Delete
  8. salam kaknoor nampak sedap jaaa, cheese tart ke tu gebus

    ReplyDelete
    Replies
    1. walikmusalm dear yg gebus mmg cheese tart tu sbb tulah dia gebus hehe

      Delete
  9. kalau kak nor dekat sini memang order jugak ni. alhamdulillah.rezeki kan kak nor

    ReplyDelete
    Replies
    1. syg nya kan jauh sikit tkpe bila Lea kesini boleh mkn je tkyh order

      Delete
  10. rajinnyer kak noor... sy mcm dah tak larat nak ambik tempahan benda yg comel2 ni... kekurangan masa rasanya.. hehe... moga akak dimurahkan rezeki selalu... amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tklah rajin sngt madihaa cuma kdg kesian customer yg teringin nk mkn sbb kaknoor pun buat ikut order je tk buat awal2

      Delete
  11. Laporrrrr tenguk gambar. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena mkn yg betul lah tu notie kalau dh lapooo haha

      Delete
  12. Mcm mana KN boleh minat masak sehingga boleh bukak order ye? Bagilah tip KN....

    Saya suka masak kalau dapur tu mcm dapur Master Chef KN hihi....nak masak jer bahan semua ada...Pergh bestnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha Anom ni macam nak interview kaknoor lah pulak soklan tu malu Ai lah

      Delete
  13. Mcm mana KN boleh minat masak sehingga boleh bukak order ye? Bagilah tip KN....

    Saya suka masak kalau dapur tu mcm dapur Master Chef KN hihi....nak masak jer bahan semua ada...Pergh bestnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anom dh nmpak ke dapur kaknoor ni ke nampak dlm mimpi je tkde lah semua nya ada Anom biasa je pun my dapur tu

      Delete
  14. Sedapnya tartlet cheese tu. Lama betul tak baking. Terliur pulak tengok.

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home