Kelas Baking Kek Lapis & Kek Roll

Kelas Baking Kek Lapis & Kek Roll

Assalamualaikum dan selamat malam.
Hari ni memang seharian dalam kelas membaking dari cef Aini dari Singapore tu.  Entry sebelum ni ada kaknoor bagitau attend  kelas baking kan, memang tak sempat kalau sehari jadi kaknoor ambil dua hari.  Jadi ini lah hasil pembelajaran tu, jamu mata saja ok !!!
Kalau ada yang nak menempah insya Allah bolehh !! tapi resepi tak boleh bagi lah hehe sebab attend kelas pun bayar ratusan jugak ni untuk belasan resepi kek lapis dan roll.
Tapi konfem kek lapis dan roll resepi dari chef Aini Salim ni memang sedap sangat lembut giler U, tak puas makan...

Insya Allah sebelum chef balik Singapore kaknoor akan attend satu lagi kelas tau tungguuuuu gambar- gambar nya nanti tau!!!

15 comments:

  1. Aduusss Kak Noor..semua nampak cedap! Bikin jelez jak ni... dah lama saya tak masuk kelas masak2...huhuhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha Amie jom gi kelas lagi belum habis ni kelas utk org dewasa ni, selagi sihat ye dak

      Delete
  2. Replies
    1. alhamdulillah Sheila kalau resepi chef Aini ni mmg dh terkenal sedapp anak2 pun suka drpd yg tk suka kek lapis smpai habis haha

      Delete
  3. ayoooo kak noor... apa menggoda sgt pagi2 nih nengok segala kek tuh.... kalu dkt tingin jgk nk ngoder nyer

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah Dana kan sbb jauh sngt kalau idak mmg kaknoor buat special utk Dana hee

      Delete
  4. ya Rabbi...nangis tengok...dah la tgh puasa ni...huwaaaaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Idaaa jgn nangis tau burok nnt org besau nangis hahaha bawa bersabar ya darling

      Delete
  5. waw makanannya lezat-lezat sekali, bagi satu ka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Kang kalau dekat bisa saja kakak kasi semua nya ni

      Delete
  6. Tak sia-sia hantar KakNoor pergi kelas baking. Tengoklah hasil air tangan KakNoor ni, memang berpinar mata terus terasa lapar tau! Ni memang tak boleh kongsi resepilah ya. Kalau nak kena order aje. Hehehe!

    ReplyDelete
  7. Salam,, akk cmner boleh sy contact cheft aini ni yer??

    ReplyDelete
  8. Hello Kak Nor,
    Ingin tanya ada tak klas kek lapis minggu pertama september 2016?
    Saya nak join kalau ada. Terima kaseh.

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home