Macaron Open Order Bruneian Boleh Whatsapp Ya

Macaron Open Order Bruneian Boleh Whatsapp Ya


Selamat petang semua nya.
Kaknoor nak war kan pada Bruneian yang teringin merasa keenakkan macaron 
Boleh lah whatsapp kaknoor paling lewat 5 hari sebelum mengambil
Kalau nak cepat memang tak dapat lah sebab macaron ni agak rumit.
Perlu perhatian lebih kalau kelam kabut buat memang hasil nya agak kurang lah.
Jadi buat macaron kena masa yang rileks dan santai baru menjadi.



Yang ni semua nya dah berpunya tau  kaknoor just nak tayang je ni




Filling yang kaknoor ada lah, strawberry, coklat, nutella, peanut butter, salted caramel dan ikut lah if customer nak flavour yang lain akan di usahakan insya ALLAH.





BOLEH whatsapp kaknoor di nombor yang tertera kat atas tu ya utk booking dan pertanyaan yang lain OK.


14 comments:

  1. sedap ni..utk org Brunei saja..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh lah Brunei Nohas kaknoor belanja macaron ok hehe

      Delete
    2. dah ajak kan Sweetie tadi kt fb haha meh sekali lgi nak menjemput dan dipersilakan adinda Sweetie ya makan macaron nak!

      Delete
  2. Replies
    1. anak-anak suka sngt ni Azra kaknoor tukang buat je

      Delete
  3. lama dah tahu pasal macaroon ni tapi belum pernah ada rezeki nak merasanya...belum pernah jumpa orang jual kat tempat saya sebenarnya pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yakah Mala takda org jual kt tempt Mala, syg nya saya dok jauh sngt kalau tk boleh jugak Mala merasa versi saya ni nooo

      Delete
  4. Kalu wasap boleh sampai Johor tak Mak Tok? He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasap insya Allah sampai Johor hatta Singapore pun boleh sampai kalau wasap SS cuma macaron je yg tk sampai hahaha

      Delete
  5. sedapnya kak...kalaulah akak dekat, saya nak order....huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miza sygnya kan jauh bebenor kaknoor belanja gmbr je lah ya

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home