Rainbow Bun Resepi Step By Step Pinterest

Rainbow Bun Resepi Step By Step Pinterest

Assalamualaikum rakan-rakan blogger.
Hari ni kaknoor jenjalan di pinterest ternampak roti warna warni yang cantik dan menarik ni, nak biat belum lagi ada waktu simpan dulu kat blog ni tunggu free time sikit kita godek-godek didapur.
Kadang-kadang bila terjumpa resepi menarik masa sibuk lepas tu time nak buat di cari dah tak jumpa, jadi sebelum resepi ni hilang begitu saja baik disimpan kan .
Memang teruja nak buat sebab warna warni nya tu.
Rasa nya ramai yang faham kan walaupun bukan dalam bahasa kita, tk faham boleh tanya pakcik google no problem.
Bila tengok step by step ni mesti ramai yg tergoda dan terhingin nak buat kan, jom jamu mata dan kasi naik semangat membaking biar berkobar-kobar.
Apa lagi cuti lama kan jom kita godek-godek oven usang masing-masing  merainbowkan roti ni yukkkk!!!!

12 comments:

  1. resepi bun yg cantik tu elok simpan resepi di blog kita sebelum xjumpa nk carinya kan nor...nanti boleh cuba bila2 teringin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu P nnt dh nk buat cari tk jumpa pulak baik dismpan dulu tunggu mood rajin kan

      Delete
  2. Replies
    1. tu lah yg buat kaknoor teruja nk try nieda

      Delete
  3. Cantik betul kek rainbow tu kak noor..sayang oh mau makan..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah wana mula2 mmg syg tpi bila dh lapar mmg ngap je

      Delete
  4. tak sabar tunggu hasil air tangan akak

    ReplyDelete
  5. subhanallahhhh.. cantik nya Kaknoor oiii.. kalau dekat umah sy mmg sy datang mengecek tauuu..tak kira lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandang2 dulu yan, no problem pasal ngecek2 ni suka kaknoor kalau ada yg ngecek ehheee

      Delete
  6. Kalau kukus agak2 boleh x, lagi lembutkan rasanye....

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh try cikna insya ALLAH kot mesti lebih sedappp kan kalau lembut2

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home