Selamat Panjang Usia, Dimurahkan Rezeki Dan Sihat Walafiat Hendaknya

Selamat Panjang Usia, Dimurahkan Rezeki Dan Sihat Walafiat Hendaknya

Assalamualaikum
Hampir terlupa hari ni 9 februari harijadi Abang Haji, bekas boyfriend dulu-dulu hehe.  Biasa lah kan bila umur dah meningkat daya ingatan makin kurang,  nasib ada sorang anakanda yang ingatkan, kalau tak memang terlupa terus, makan pun takde yang special hari ni.  Takpe lah boleh postpone kan esuk lusa nanti Dinda masak nyaman-nyaman ok.
Semoga Allah berikan kesihatan yang baik pada Abang Haji supaya lebih banyak dapat beribadat pada ALLAH, dimurahkan rezeki yang halal dan didalam rahmat ALLAH selalu hendaknya
AMEEN YA ROBBAL ALAMEN....

12 comments:

  1. Amin, moga diberkati selalu. bekas Boyfren tu yang sweet tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks babyP ameennn ya robbal alameennnn

      Delete
  2. Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu. Aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Fidah sudi mendoakan bekas boyfriend kaknoor ya hehe

      Delete
  3. Assalammualaikum kak nor..
    ameen moga dipermudahkan segala urusan didunia dan akhirat dan dipnjangkan usia..ameen ameen ameen

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikumsalam zila, thanks sudi mendiakan utk pak haji kaknoor ameenn ya robbal alameenn

      Delete
  4. Alhamdulillah...semoga terus dipanjangkan usia dan diberikan kesihatan yang baik

    ReplyDelete
    Replies
    1. ameenn Azra thanks banyak2 mendoakan my darling tu ya hehe

      Delete
  5. Selamat ulng tahun buat darling kak nor..moga diberi kehidupan yg baik2...amin

    ReplyDelete
  6. Aduh! KakNoor nikan! Suka buat kelakar tau. Ni kes dah lama hidup bersamalah tu sampai terlupa harijadi bekas boyfriend. Melampau tau KakNoor ni ^_^ Tapi okeylah tu, KakNoor. Saya yang muda ni pun boleh terlupa tarikh anniversary! Bukan sebab dah tua tapi banyak fikir ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha org banyak fikir mmg mcm ni MD selalu terlupa tarikh yg penting2 ni, sdgkan MD lagi lupa tambahan kaknoor yg tk muda ni kan, asal jgn lupa makan dah lah kannn

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home