Pengumuman: Pertukaran Nama Blog URL

Pengumuman: Pertukaran Nama Blog URL



Assalamualaikum
dan salam pagi untuk semua

Di sini Kak Noor ada sedikit pengumuman:
Disebabkan ada sedikit permasalahan teknikal di dalam blog Kak Noor ni,
jadi Kak Noor terpaksalah tukar blog URL Kak Noor
dalam masa yang terdekat tak lama lagi.

Kalau dulu blog URL:
nooriahnaim.blogspot.com

Tak lama lagi akan bertukar ke blog URL baru:
bicarakaknoor.blogspot.com

Jadi kalau nanti bila rakan-rakan blogger nak tengok blog Kak Noor, dan tiba-tiba tak boleh bukak. Jangan sedih pulak. Itu ertinya Kak Noor dah tukar ke blog URL yang baru. Taip sahaja bicarakaknoor.blogspot.com, inshaAllah pasti dapat tengok semula blog Kak Noor. :)

12 comments:

  1. Replies
    1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya




      (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







      Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

      Delete
  2. noted kak noor..moga dipermudahkan urusan

    ReplyDelete
  3. masalah teknikal? bila tu kak noor..nk tukar URL..hari ni still lagi http://nooriahnaim.blogspot.my/

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home