Rainbow Macarons

Rainbow Macarons

Assalamualaikum dan selamat petang.
Hari ni kaknoor busy lagi dengan tempahan rainbow macarons ni.
Sila pandang-pandang dulu ok
Lepas ni sessi letak filling pulak and packing.  Memang rumit tapi dah customer nak, customer ni memang repeat order dah banyak kali hehee sedap lah tu kann

20 comments:

  1. CANTIKNYA RAINBOW MACAROON MESTI SEDAP SGT TU SBB TU CUSTOMER ODER SELALU...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah P boleh lah seadanya saja taklah terer sangat pun heee

      Delete
  2. Alhamdulillah rezeki kak noor..meriah nampaknya macaroon tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. permintaan customer kenalah kasi meraih SA kannn customer di dahulukan ye dak

      Delete
  3. Replies
    1. puas jugak tu nohas nk dptkan kaler rainbow mcm tu mesti pandai cmpur2 kaler

      Delete
  4. Warna menyerlah sangat. Mesti sedap, sebab tu customer repeat order kan. Semoga bisnes akak berkembang maju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Siqah alhamdulillah ao far so good rezeki dari Allah

      Delete
  5. geramnya tgk! lawa!! nk makan pun syg..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan yg lawa2 kita pun jdi lawa Timm betul tak? so jngn syanggg

      Delete
  6. Warna-warni itulah yg memikat mata memandang KakNoor
    Kalaulah kakak dapat bestnya:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. warna mmg memainkan peranan kan kakzakie semuanya pilih yg rona roni gitu kan

      Delete
  7. cantiknya. nak makan pun sayang. saya tak reti nak buat kak. nampak senang tapi susah kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Umie mmg nampak senang bahannya mudah tpi mmg agak susah lah pd yg baru mencuba

      Delete
    2. betul tu Umie mmg nampak senang bahannya mudah tpi mmg agak susah lah pd yg baru mencuba

      Delete
  8. repeat order tu maknanya sedaplah tu kak noor, saya yang tengok ni pun terliur dibuatnya ha

    ReplyDelete
  9. Wahhhh! Cantik molek berwarna-warni kejadiannya!

    ReplyDelete
  10. wahh nasib baik saya baru dapat rase..hehee..takde terliur sgt ;)

    ReplyDelete
  11. banyaknya tempahan k noor... msti sedap bau dapur k noor tuh...
    cantik betul color2nya

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home