Souviner Dari Majlis Berbedak

Souviner Dari Majlis Berbedak

Assalamualaikum dan salam jumaat

Semalam ada majlis berbedak yang kaknoor hadiri, kalau kat majlis berinai lah, itu lah dia souviner yang kaknoor dapat.  Terimakasih untuk tuan rumah yang sudi mengajak kaknoor "membedaki"  pengantin. 

Sebenarnya tuan rumah tu adalah silent reader blog kaknoor, termasuk cousin nya semalam datang menjemput kaknoor duduk, aduh terasa diri ku "dihargai" hehe, terimakasih ya Madam Gayah dan cousin budi kalian kaknoor hargai sangat- sangat. Sayangnya tak sempat nak ambik gambar insya Allah next time kitani jumpa ambik gambar tau!!

Macaron tu kaknoor buat untuk yang mengorder buat hantaran boleh lah tak lawa sangat macam orang lain punya kan. Jamu mata je ok ...





31 comments:

  1. waw cokletnya aku mau kaknur...

    ReplyDelete
  2. Mmg walaa la macaron kak nor...teringin nk merasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mai la brunei ceqda kalau nk rasa tk boleh pos ni hancusss

      Delete
  3. Majlis berbedak tu majlis berinai ke kak noor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurang lah tu Saniah berinai ckp org malaysia

      Delete
  4. Mereka menghormati KakNoor itu yg dipanggil utk menginaikan/bedak pada majlisnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jugak kan kakzakie yg menghargai kita terharu kejab heheee

      Delete
  5. Alhamdulillah...persahabat maya yang dinyatakan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kakcik everyday sahabat no buka blog kaknoor akrg dh jumpa tuan dia pulak harap berterusan mngunjungi blog kaknoor

      Delete
  6. ooo..di Brunei dipanggil Majlis Berbedak ya..baru tahu..mekasih Kak Noor.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah Erny mmg begitu panggilan di brunei berbedak seblum majis nikah esuk nya lagi

      Delete
  7. Seronok rasa dihargai. Lain tempat lain namanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sangka ada yg kenal saya jugak kakzai hehe

      Delete
  8. wow memang dihargai betul nih..

    ReplyDelete
  9. MESTI MERIAH MAJLIS BERBEDAK/BERINAI DHN KEHADIRAN NOOR N TETAMU YG DIUNDANG.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah P majlis nya berlangsung dgn meriah ramai yg dtg

      Delete
  10. berbedak tu berinai ye kak noor? itu k noor kata tak lawo? bkn main cantik dana tgk... nk mkn pun syg macaron tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah lah dana ao far so good tpi kalau bndingkan dgn yg expert rasa nya masih kurang

      Delete
  11. Salam singgah sini kak noor...teringin nak rasa macaron tu sebab MD tak penah lagi makan macaron...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh kesini Diana kalau tingin nk mkn macaron tu dpt free lgi

      Delete
  12. Tempat bekas telur tu cantik lah kak noor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. smestinya cantik diana alhamdulillahhh

      Delete
    2. smestinya cantik diana alhamdulillahhh

      Delete
  13. majlis berbedak? kat brunei je kan sbb kat msia cam tak der je majlis mcm tu

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home