Unik Nya Laman !!!

Unik Nya Laman !!!

Assalamualaikum dan selamat pagi.
Pagi ni kaknoor nak kongsikan idea lanskap laman yang kaknoor dapat dari  pinterest, cantik dan unik hiasan nya.
Jadi sebelum hilang tak tau dimana nak cari baik kaknoor letakkan disini, dapat buat rujukan bila dah ada lengkap barang-barang nya ye dak.
Ada tak yang tertarik dengan idea laman ni, mesti ramai yang suka kann ..
Kaknoor nunggu budget ni hehe, memang best kalau laman kita secantik ini, memang hari-hari keluar kat verandah, sambil blog walking kann...
Ok jumpa lagi di next entry jamu mata saja ok dengan HIJAU NI...





23 comments:

  1. gambar pertama tu mau menjerit kalau tengok malam-malam

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kan Lea tapi best jugak sbb cantikkk

      Delete
  2. yg pasu tu selalu nmpak dkt intrnet, comel sgt idea dia.. tapi kita tak pndai jaga pokok.haha..mau mati dua hari lepas tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah Diya kita ni belum arif hal menjaga tanaman ni syg je kalau mati pokok lawa2

      Delete
  3. Yg no 1 tu kreatif tapi takutlah nk jalan2 kat laman...huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau petang2 ok lah kan Saniah pijak2 kt atas tu

      Delete
  4. Kreatif sungguhlah mereka yg mampu buat design macam ini kan KakNoor:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah kakzakie kadang tk terfikir jugak boleh buat secantik ni,mampu tengok dulu lah nampaknya

      Delete
  5. Uiksss memang kreatif tu kaknoor..
    Nanti duit jual kepop dah penuh tabung ..
    Cukup bajet nak buat tu kaknoor hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha yalah tu yatie sekarang ni tengok semua landskap nya cantik2 belaka kena lebih bnyk juai kepap la ni kan

      Delete
  6. wah lucunya, pasti orang yang dekorasi taman sudah fropesional, mantep.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya Kang hebat sekali dekorasi nya mantep ..

      Delete
  7. Salam singgah sini kak noor...cantik dan sejuk mata memandang...tapi yang gambar first tu memang unik...hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. slmt ptg Diana
      best kan kalau ada salah satu dari landskap tu kat rumah ..

      Delete
  8. cantiknya lanskap laman boleh cuba melanskap rumah gaya baru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. seksrsng lama dah penuh sayur P hahaa angan2 je mana tau suatu hari kan

      Delete
  9. Laman rumah yg inspired by rumah Hobbit tu mmg unik....teringin nak buat kat rumah sendiri...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. trend sekarang ni kan DZ rumah horbit tu best jugak kalau dapat sebuah kat rumah, memang hari2 dok tengok ni je sambil BW

      Delete
  10. Cantik semua gubahan laman. Yang no, 1 tu banyak betul nak guna cactus yang sama besarnya. Matanya tu letakkan lampu solar warna merah kelip-kelip.

    ReplyDelete
    Replies
    1. maklong kalau dekat mata tu letak lampu mmg takut org nak lalu kt situ, good idea lah maklong ni

      Delete
  11. Saya ni kurang suka bab laman yg banyak sangat bunga KN....saya suka yg simple ada batu putih....pokok tingkat seketul dua....pokok yg mcm lidah buaya tu 2-3 pasu....ha tu saya sukalah...

    ReplyDelete
  12. Saya ni kurang suka bab laman yg banyak sangat bunga KN....saya suka yg simple ada batu putih....pokok tingkat seketul dua....pokok yg mcm lidah buaya tu 2-3 pasu....ha tu saya sukalah...

    ReplyDelete
  13. org kreatif je leh buat mcm ni..cantik

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home