Wordless: Sunday

Wordless: Sunday

Assalamualaikum dan salam hari minggu.
Hari ni kaknoor sedikit busy ke majlis walimatul urus saudara terdekat.
Jom tengok gambar je sepanjang perjalanan ke majlis tu...

26 comments:

  1. mcm kt country side US..huhu..autumn time...
    selamat menjamu selera Kak Noor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks nohas mmg kalau dewan disini mmg mcm ala2 country side gitu itulah sbb nya ramai yg suka dewan ni nohas

      Delete
  2. ye lah kaknoor.. macam autumn pulak. cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah Yan sbb kaknoor suka kalau jemputan kwin kt dewan ni mmg tk pernah miss sbb nk tengok pemandangannya yg cantik sepanjang perjalanan kita hehe

      Delete
  3. Replies
    1. Sebenarnya mmg suka tengok kuda2 tepi jalan tu Leez hehee almaklum tkde kuda kt rumah kan

      Delete
  4. Replies
    1. hahaaha aduss kaknoor pun belum pernah naik kuda Hanis hehe

      Delete
  5. Replies
    1. yes Nieda sambil nyelam minum air ye dak

      Delete
  6. waw indahnya. banyak kudanya juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang banyak kuda nya kat sini Kang maka nya kaknoor tidak pernah miss suka tengok kuda hehe

      Delete
  7. Cantiknya permandangan, betul macam gambar dalam documentari barat. Suka tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak matching dengan kuda tu babYp itulah di tanam pokok besau macam barat jugak

      Delete
  8. wah.. saya ingat kak noor pergi ke UK lagi...
    hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dibrunei je Huda, tpi kalau kt dewan ni mmg gini pemandangannya mcm Uk kan!!

      Delete
  9. Replies
    1. 1 jam lah perjalanan dari rimah kaknoor Idzwa

      Delete
    2. 1 jam lah perjalanan dari rimah kaknoor Idzwa

      Delete
  10. Cantiknya KN....uniklah. Pokok tak de daun! KN medti jadi ketua chef ni kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana pulak ketua chef nya Anom alahaiii kaknoor tukang msk di rumah je lah Anom malu Ai chef pun belum ini kan pulak jd ketua chef???

      Delete
    2. mana pulak ketua chef nya Anom alahaiii kaknoor tukang msk di rumah je lah Anom malu Ai chef pun belum ini kan pulak jd ketua chef???

      Delete
  11. ya allah cantik dan indah nyer kak nor

    ReplyDelete
  12. nyaman mata yang memandang...

    ReplyDelete
  13. Teringat Cinderella pula, sebab kenduri kahwin bayang kuda tarik carriage.

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home