Wordless #2 Halwa Mata

Wordless #2 Halwa Mata

Assalamualaikum dan salam ahad sahabat blogger semua nya.
Hari yang busy jadi tak payah tulis panjang-panjang jamu mata je dengan gambar ni dulu insya Allah lepas majlis kawin nanti kaknoor menjejak blog adik -adik semua ya dengan izin Allah .

19 comments:

  1. Nice pic kak noor, inshaAllah dipermudahkan.hapoy weekend :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah babyP happening santt jumpa dgn geng2 malaysian kt majlis kawin semalam tu

      Delete
  2. nakkemana kak...minta dululah sirup nya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ke majlis walimatul urus Kang
      ya ampun sirupnya udh enggak ada nih...

      Delete
  3. WAH GI MKN KENDURI YA NOOR...SLMT BERHUJUNG MINGGU.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenduri rakan karib P mesti dihadiri nanti kalau tk pergi bola giliran kita tkde pulak yg dtg ye dak

      Delete
  4. Assalamualaikum...

    Kak noor... ada resepi nk buat meatball sendiri tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikmusalm Huda, so far belum ada lagi yg kaknoor buat sendiri, nnt kaknokr cari resepi dan buat dulu ok

      Delete
  5. Sedapnya nengok berries tu noor. Selamat berhujung minggu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg tak puas makan si berries ni kakzai kalau dah depan mata

      Delete
  6. Cantik gambar tu Kak Noor. Sedap blend strawberry + blueberry tu dalam yorgard

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks maklong, saja suka suka je tengok blueberries dan strawberries terus ada idea nk ambik gmbr haha

      Delete
    2. thanks maklong, saja suka suka je tengok blueberries dan strawberries terus ada idea nk ambik gmbr haha

      Delete
  7. assalamualaikum kak..selamat pagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikmusalam Yan, selamat pagi isnin

      Delete
    2. waalikmusalam Yan, selamat pagi isnin

      Delete
  8. ish3 kak noor.... menggoda n tergoda nengok 2 buah nih...
    lagi2 stoberi tuh... perkkkkh

    ReplyDelete
  9. Kakak nak yg tergolek-golek dalam 2-3 biji tu jadilah hihi...

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home