Tempahan Fruit Cake Kukus

Tempahan Fruit Cake Kukus


ASSALAMUALAIKUM 
Selamat malam untuk yang bersiaran malam ni ya
Aktiviti seharian hari ni bergelumang dengan fruit cake kukus ni.
Sebab ramai yang teringin nak merasa kesedapan kek yang moist ni.
Memang sedap kek ni, kalau dulu kaknoor memang kurang suka fruit cake.
Tapi sejak kenal dengan fruit cake ni terus jatuh cinta.
Kalau ada yang nak merasa fruit cake di Brunei Darussalam boleh lah whatsapp kaknoor ya
+673 8739160
Yang jauh tu bawa bersabar la ya jamu mata je..
Kena datang ke Brunei baru dapat jamu selera hehe..




Nampak tak kelembapan kek ni!!
Bila dah makan memang susah nak stop ni tau!
Jadi jangan tunggu lama-lama sementara masih ada stok buah kering ni ..


8 comments:

  1. Kalau saya simpan dulu dlm peti ais... lepas tu baru makan... sedap dan padat... boleh mengenyangkan.

    ReplyDelete
  2. Manis manis buah tu sedap, nampaknpun moist. Alhamdulillah dapat tempahan..

    ReplyDelete
  3. Kek feberet kak Zai ni... klaulah dekat mau menempah setiap minggu.

    ReplyDelete
  4. Salam singgah & salam jumaat, maaf lama x jenguk N x terkejar nak baca n3 yg lain, feveret sya ni kak noor

    ReplyDelete
  5. Memang nampak kelembapan nya tu kak noor..
    Tapi kena bersabar lah huhuhu..
    Jauh nak menempah..

    ReplyDelete
  6. Tengok fruit kek KN teringat Mil saya, masa dia sihat, suka buat kek buah ni....Dia selalu buat masa nak Raya. Sedap jugak kek Mil, moist! Selalunya saya dengan Kak Longlah yg kena tolong huhu...Saya rasa mcm kena dera tau KN sebab buatnya bukan seketul dua.... hihi...

    Apa pun terima kasih kat Mil sebab dia banyak ajar saya masak...

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home