Throwback UK # Suratan Atau Kebetulan

Throwback UK # Suratan Atau Kebetulan

 Selamat malam untuk semua nya.
Throwback 7 tahun lepas anakanda Noor Faizah menerima Ijazah Sarjana Muda atau Degree
Di Royal Albert Hall London.
Masa ni si bungsu Nabil masih sekolah rendah.
Mr. hubby tak dapat ikut jadi peneman mama si bungsu lah.




Setahun kemudian anakanda Noor Faizah graduate Ijazah Sarjana atau Master jugak masih di Imperial Collage dan di Royal Albert Hall. Kali ni Mr hubby dapat  ikut serta Alhamdulillah.
Insya Allah awal bulan Mei nanti anakanda Faizah akan graduate PhD atau
 Doctor of Philosophy . 
Alhamdulillah dengan izin dari ALLAH anakanda Dr Faizah dapat menghabiskan belajar setelah 10 tahun berada di negara 4 musim itu.
Tahniah dari mama dan family semua untuk kakak yang begitu bersemangat tinggi untuk belajar sehingga ke peringkat tertinggi, wlaaupun badan nya tak lah setinggi mana pun hehe...



Bersama anakanda kedua di tahun yang sama masuk restaurant, dah tak ingat apa nama restaurant nya, biasa lah anak-anak ni memang dah terer bawa kami makan sana sini dan tau je di mana yang halal di makan. Tapi sebenarnya kaknoor nak tanya ada tak nampak apa-apa yang berlainan, adakah suratan atau kebetulan?


23 comments:

  1. TAHNIAH KPD NOOR DAN DR NORFAIZAH YG SGT CEMERLANG KEJAYAANNYA...BUKAN MUDAH HENDAK MENCAPAINYA TANPA USAHA YG GIGIH...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih dear P itulah alhmdulillah anakaknda Faizah dpt melalui masa2 sukar disna selama 10 thn dan kini mengutip hasil penat lelah

      Delete
  2. Restoran Tongkat Dagu... so sapa yang masuk makan kat sini kena posing gitu.. hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah Sweetie kalau tkde gmbr ni tk tau yg restoren ni kena tongkat dagu kalau nk mkn hahahaaha kannnn

      Delete
  3. Kak zai pun perasan tongkat dagu he he...
    Tahniah buat noor dan anakanda Dr Faizah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimaksih kakzai ya kan kena tongkat dagu dulu baru boleh dpt mkn

      Delete
  4. Assalamualaikum Kak...

    Wah! hebat anak akak. Tahniah! ya... semoga terus cemerlang dunia dan akhirat. Aamiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih dan waalikmussalam dear Ct alhmdulillahhhh

      Delete
    2. Terimakasih dan waalikmussalam dear Ct alhmdulillahhhh

      Delete
  5. Errre suratan en asben akak tak dapat join?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo prasan... semua pun pakat tongkat dagu. . Hihiji

      Delete
    2. Tahniah ye buat akk dan anakanda akak...
      waaah 10 tahun dah duduk uk... mestilah sudah expert ya...

      Delete
    3. Terimaaksih Huda alhmdulillah anak2 ni mmg dh expert mama nya, je dh bnyk kali masih tk reti2

      Delete
  6. Wah. Kurus jua adik tu. Hahaha. Ni di Restaurant Banana Leaf kalau inda silap di Bayswater. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha awu eh kurus masih masa ni skrg ni dh trbalik kot dik

      Delete
    2. Hahaha awu eh kurus masih masa ni skrg ni dh trbalik kot dik

      Delete
  7. Assalamualaikum... Tahniah buat kak Noor, dikurniakan anak-anak yang pandai. Ita rasa kan.. Ini adalah kebetulan dan suratan.. hehehe... apapun, tahniah sekali kak nor, semuga hidup kak nor dan keluarga sentiasa dalam rahmat Nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalikumusalm Ita terimakasih sudi mendoakan kkanoor alhamdulillah semuanya adalah kehendak Allah ye dak

      Delete
  8. Tahniah Noor dan Dr Noor Faizah...
    Restoran tongkat dagu, mesti menu pun sedap2 kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dok tempt sejuk apa pun sedap je kakrose

      Delete
  9. mesti terer speaking macam mat saleh bila dah lama menetap di sana .

    ReplyDelete
  10. semuanya menongkat dagu tu haa..

    wah lamanya belajar di negara orang, alhamdulillah. tahniah dr nor faizah

    ReplyDelete
  11. Semua pun menongkat dagu ^_^ Satu restoran ke gaya gitu?

    Oh, alahai.. Anak sulung KakNoor ni rupa-rupanya tamat PhD! Rajin sungguhlah anak KakNoor ni. 10 tahun kat UK memang menetap dan bekerja di sana ke, KakNoor?

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home