United Kingdom!! Tunggu Kami Datang Lagi

United Kingdom!! Tunggu Kami Datang Lagi


Assalamualaikum dan salam jumaat untuk semua nya.
Terimakasih kerana masih sudi singgah di blog kaknoor.
Hari ni no resepi sebab belum siap menulis hehee.
Jom layan gambar lama lah dulu.
Masa ni graduation degree anak sulung kaknoor  di United Kingdom dalam tahun 2009 .
Tengoklah si bungsu pun masih tembam lagi, yang penting mama si tembam masih muda sikit lah kannn...



Tengoklah baju pun pesen lama tu hahaa lucu kan tapi itulah kebenaran nya dulu-dulu.
Sekarang rasa nya tak mau dah kot pakai macam tu kan.
Perasan tak si bungsu ni masam je muka nya sebab masa ni dia sedang lapar haha...



Sempat jugak ke muzium tengok lion ni.  Biasa lah bawa budak kecik kena lah pergi tengok binatang  kan baru puas hati si bungsu ni.



NI sebelum graduation muka tarak manis kan
Menahan kelaparan tu sebab cuaca yang sejuk buat bagi kita makin lapooooo je kan



Sedang lapo pun sempat jugak ambik gambar dalam Royal Albert Hall, tengoklah beso kan bertingket tingket lenguh kaki naik tangga.



Ditahun yang sama sempat lagi ronda-ronda Madame Tussauds 
Jumpa Brangelina ni



Di tepi tembok Thames River sempat lagi posing walaupun cuaca dah gelap..




Masa ni sedang hujan tak sempat nak possing banyak jadi lah dapat sikit Eiffel Tower kat Paris ni, insya ALLAH ada usia datang lagi melawat.
Dalam masa sebulan lagi insya ALLAH kalau dizinkan ALLAH anakanda 
Dr Noor Faizah akan graduate PhD jadi sebagai ibubapa mesti nak tengok kan
Jadi sama-sama lah kita tunggu saat itu nanti ya, sebulan dari sekarang counting days!!!!!!!!!


33 comments:

  1. waaaaaaaaaaaa....bestnya kaknoor.....Moga dipermudahkan perjalanan ke sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks NzA mudahan Allah permudahkan perjalanan nnt ameeenn

      Delete
    2. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya




      (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







      Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

      Delete
  2. Replies
    1. jom jom sebulan lgi kita jumpa disana ya

      Delete
  3. Graduation hall kt oberC ni memang macam dalam harry porter kan.
    tu belum campur bila dia main kan music ... dh mcm harry porter ke mcm gereja... hi hi hi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huda jom kita jumpa di Uk jom
      Royal Albert Hall bukan gereja tapi hall yg berprestij jugaklah, rasa nya yg harry potter punya tu kt lain Oxford temptnya, pernah kaknoor masuk sekali tpi tk ingt dimana letak gmbr nya

      Delete
  4. Seronoknya jalan2 UK..Tahniah buat anak noor dah bergelar Dr.
    Kak zai ingat nak pergi tahun depan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakzai jom lah jumpa cucu kakzai di UK tu
      terimakasih kakzai alhamdulillahh
      alah salah timing ni kalau tahun ni best jugak tu

      Delete
  5. seronoknya kak nor jalan-jalan tempat orang. tahniah buat anak kak noor dan kak noor juga ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Umie alhamdulillahhh semoga ALLAH sampai lah hajat nak kesana lagi kali ni

      Delete
  6. Seronoknya Kak Noor jalan-jalan ke negara orang. Tahniah Kak Noor mendidik anak-anak sehingga berjaya semuanya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Siqah alhamdulillahhh rezeki anak2 dengan izin dari ALLAH jugak tu kan

      Delete
  7. Bestlah kalau dapat masuk dalam Royal Alber Hall. Tidak pernah sampai lagi ke sana. Muda belia Kak Noor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah maklong dah 2 kali masuk royal albert hall, dan kali ni ke3 lah insya Allah
      kalau maklong kat UK boleh lah kita meeting kannn

      Delete
  8. Alhamdulillah kak noor..
    Dah berjaya anak kak noor mendapat PHD ..
    Seronokmya kak noor..
    Jalan2 UK ni..
    Semoga urusan kak noor sekeluarga dipermudahkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Yatie, mudahan ALLAH permudahkan urusannya nanti
      memang terpaksa jalan jugak yatie, kalau tak kesian kt anak kan
      ambil sijil tkdak parents yang tengok

      Delete
  9. Pertamanya nk ucap congrate sgt pada kaknoor...berjaya didik anak2 kaknoor sehinga begini berjaya....tahniah juga buat anak2 akk....Amboii ke UK lagilah yer lepas ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Aini, alhamdulillahhh nanti bgtau anak2 kaknoor
      terpaksa berjalan jugak Aini, wahhh terpaksa dan kesian kat anak2 Aini, sebenarnya kaknoor jalan nanti utk 2 orang yg grad jadi berbaloii lah sikit kannn

      Delete
  10. Bila nak ke sana lagi KakNoor?
    Mesti terkenang kan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah kakzakie sebulan lah dari sekarangni nak jalann

      Delete
  11. bestnya kak noor... nnti amik gambo kt tempat yg pnh berkunjung dulu... pastu tgk bvanyak tak perbezaan tuh... dr segi pakaian n gaya k noor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar tu acara wajib Dana, mesti ambik gambo punya no worriesss
      eksen je kan kaknoor macam lah fashinable sangatttt

      Delete
  12. Wahhh..tahniah kak noor....kejap je lagi tu sebulan..Insya-Allah... ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankss Erny yalah tu kdgw terasa tk sabar nk kesana tpi kesian jugak yg ditinggalkan ni

      Delete
  13. tahniah noor n anak yg nk grad phd..momen indah yg patut dirai bersama famili tersyg walau jauh tempatnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah P momen yg tk mungkin ada siaran ulangan lagi, mesti nak raikan jugak insya Allah walaupun jauh beribu batu

      Delete
  14. Salam Kak Noor salam berkenalan kak nor....

    ReplyDelete
  15. As salam Noor.. lama tak jenguk. Asik follow IG jer. Tahniah di atas kejayaan anak. Alhamdullillah. Bangganya. Tak sabar nak baca update ke UK soon. Rinduuu!

    ReplyDelete
  16. wahh seronoknya kak noor, tahniah untuk anak kak noor

    ReplyDelete
  17. kak noor kalau singgah liberpul jangan lupa kim salam boipren saya..haha

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home