Alhamdulillah Selamat Landing Di Heathrow London.

Alhamdulillah Selamat Landing Di Heathrow London.


ASSALAMUALAIKUM
Alhamdulillah dah selamat sampai di Heathrow Airport, setelah 15 jam di dalam plane, nasib baik ada stop jugak kat Dubai, makna nya dari Brunei ke Dubai 8 jam, stop sekejab, lepas tu naik lagi plane yang sama ke London,7 jam lagi.  Mula-mula kemain lagi posing senyum-senyum pastu alahaiii letih duduk lah pulak lama sangat kan.




Alhamdulillahh lega rasa nya dah sampai



Siap kena bagi bunga lagi U...


Lepas dah ambik barang kena lagi naik taxi ke penginapan apartment kecik je pun di zon 2 London.




Anak ke3 kaknoor Nabilah dah menunggu sebaik kami turun dari plane.



Ini tempat penginanpan kami, best jugak lah ada dapur dan toilet yang agak luas. Bila teringin nak masak anytime je boleh buka restoren kan



Lepas berenti rehat 3-4 jam di tempat apartment di Ealing Broadway London, kami pun keluar mencari makanan, laparrrrrrr sebab disini suhunya 2 darjah celcius  U sejuk tu kannn, mudah sangat lapo..






Muka-muka happy lepas kekenyangan, hari ni hari minggu kedai semua tutup awal jadi taklah dapat  nak shopping benda lain, cuma kenyangkan perut je, takpe esuk masih ada kan, insya Allah bolehhh lepas geram lagi esuk lusa..ada tak yg nak pesan barang!! kecik-kecik tu boleh lah heheee..


22 comments:

  1. wasehh.. Kak Noor gi London rupanya.. Selamat jenjalan :)

    ReplyDelete
  2. Bestnya kak Nor dapat pergi jalan-jalan ke London.

    ReplyDelete
  3. Kirim bawak saya g london boleh tak kak noor

    ReplyDelete
  4. dah sampai london rupanya...
    kebas duduk lama2, kematu juga punggung alahai
    happy holiday kaknoor

    ReplyDelete
  5. SYUKUR ALHAMDULILLAH SLMT SAMPAI DI LONDON...LAMA JUGA DLM PENERBANGAN YA...MESTI JEMU N LETIH

    ReplyDelete
  6. Nak kirim kenangan jelah... Nampak gambar stesen tube bayswater tu kembali menggamit memori lalu.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah selamat sampai ke kota london, enjoy yr holiday kak noor, update kay, kami tumpang baca :)

    ReplyDelete
  8. Wah jauhnya knoor jenjalan, apa yg best kt London tu? Kirim biskut almond london boleh? Hi hi

    ReplyDelete
  9. Wah jauhnya knoor jenjalan, apa yg best kt London tu? Kirim biskut almond london boleh? Hi hi

    ReplyDelete
  10. Selamat sampai ke Kota London. Shoppinggg...

    ReplyDelete
  11. Bestnya KN ada anak beranak kat Londan kan.....boleh selalu gi London ....
    Satu hari nanti teringinlah nak jalan jalan ke sana mcm KN ni....
    Kumpul duit dari sekarang haha...

    ReplyDelete
  12. Adoiyai.... lamamya KN dalam plane...penat jugak tu kan

    ReplyDelete
  13. lamanya dalam flight tu, penat dibuatnya kan

    ReplyDelete
  14. Bestnya kak noor berjalan ke london!! Have a nice journey kak noor! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 15 jam kot..JM yg naik flight paling lama 6 jam pun dah gelisah

      Delete
  15. berapa lama kak noor di London ni

    ReplyDelete
  16. Datuk Bandar London org Islam kan..baru je menang

    ReplyDelete
  17. ntah bila agaknya JM dpt jejak kaki ke London ni

    ReplyDelete
  18. Aduh, pening pulak saya baca menganjak ke belakang ni ^_^ Sendiri cari pasal. Mulanya nak cari entri KakNoor mula sampai di UK. Jauh kena scroll ke bawah. Awal bulan Mei rupanya KakNoor dah ke sini ya. Tapi KakNoor, dalam cerita-cerita seterusnya, bapaknya di mana? Tak nampak pun bapaknya berwefie dengan KakNoor dan anak-anak? KakNoor seorang aje ke diupah jadi chef kat rumah anak-anak? Hehehe...

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home