Bermusafir Lagi

Bermusafir Lagi

Asaalamualaikum dan selamat lagi
Hari ni hujan di London
Sedang menunggu bas utk ke airport Stansted lagi mengikut anak-anak ke Norway insya Allah.  Doakan kmi selamat sampai dan kembali semula ke London ya..

37 comments:

  1. wa'alaikum salam kak noor, selamat berangkat kenorway dan semuga gembira. *jeles saya* :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillahh salmah dah sampai norway dan sdg jalan2

      Delete
  2. moga dipermudahkan segalanya kak noor

    ReplyDelete
  3. waalaikumsalam kak...
    semoga urusan di permudahkan... dan selamat semuanya =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillahh Aina semoga tiada halangan apa2

      Delete
  4. waalaikumsalam kak noor.. semoga selamat perjalanan kak noor pergi dan balik..

    ReplyDelete
  5. Wah knoor, Ramadhan dlm musafir la yea

    Selamat bermusafir knoor.

    ReplyDelete
  6. Wah knoor, Ramadhan dlm musafir la yea

    Selamat bermusafir knoor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes zimah ramadhan dlm musafir apa nk buat

      Delete
  7. bestnya Norway...selamat bermusafir..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks nohas insya Allah 2 hari lgi di norway ni

      Delete
  8. Selamat pergi dan kembali semoga dipermudahkan. Nice country.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimaksih kakzai mendoakan anak perantau ni heheh

      Delete
  9. Kakak rasa macam nak terbang aje ke sana ikut KakNoor:)
    Puas betul makan angin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesekali, kakzakie cuti2 dapur mkn anginnn dn mkn org masak je kann, andainya kakzakie dpt join mmg besttt

      Delete
  10. Selamat berholiday ya Noor.... nak itutttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kakrose
      Bg address nk bg poskad yuk

      Delete
  11. Waaaahhhhh norway pulak...

    Nak ikottt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaknoor dh sampai huda cemana nk itottt

      Delete
  12. aaaaaaaaaaaaaa... bila nak balik tuuuuuu????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Norway kejab je Seri mahaiii sngt brg di norway ni tkleh lama2

      Delete
  13. salam kak...bestnya ke UK lagi ..:)...semoga semuanya selamat kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalikmuslm Ummu
      Alhmdulillah ada hal sebenarnya tulah trpaksa dtg ni

      Delete
  14. sekarang london musim cuaca apa kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musim bunga Yan
      Alhamdulillah tklah sejuk sngt

      Delete
  15. Selamat bermusafir KN....Doakan yg baik baik utk saya dan family ye KN. Org bermusafir ni selalunya Allah makbulkan doanya Insyaallah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib sempt baca komen hainom ni insya Allah nnt kaknoor doakan yg baik2 utk hainom ya mudahan Allah makbulkan, apa jua, yg baik2 nnt

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home