Colouring Book For Grown Ups Tak Sabar Nak Mengaler Ni

Colouring Book For Grown Ups Tak Sabar Nak Mengaler Ni


Assalamualaikum
Semalam sampai di rumah buku 
COLOURING BOOK FOR GROWN UPS 
Anak-anak order online kata nya takut mama boring tak de kerja
Nak suruh mama mengaler buku ni 
Terimakasih lah untuk anakanda Madihah yang susah-susah order buku ni
Tapi dah ada buku colour pun takdak haha
Kena tunggu dulu lah datang colour baru lah mama boleh tunjuk skill mengaler buku
Dah lama tak mengaler ni biasa dok kaler biskut je
Kali ni kita kaler buku lah pulak haha..


Ini gambar kulit luar buku memang sedia dah di kaler
Klaau ada yang belum pernah tengok hehee
Entah-entah kaknoor sorang je yang out of date kan
Sapa yang pernah mengaler buku ni share please syok tak??





Sebahagian dari gambar-gambar yang wajib di kaler dalam buku ni
Tak sabar nak mengaler ni
Nunggu kaler sampai je entah esuk lusa kah
Apa salah nya kan tukar hobi pulak
Daripada memasak kali ni mengaler pulak kan...


6 comments:

  1. Wah.... dah sama la kita, terjebak dengan keja mengkaler ni. Keras tangan tapi nak jugak mencuba buku dari secret garden....berminggu2 baru siap 2 lukisan je...hehehe

    ReplyDelete
  2. Wahh kak noor! Pertama kali siqah tahu kewujudan buku mewarna untuk orang dewaa. Serius tak pernah dengar. Nampaknya siqah yang out of date ni. Hehe. Dah siap color nanti, share kat sini ye kak noor :)

    ReplyDelete
  3. Teringin nak beli yang kecil je. Adoyai mahal juga yang untuk travel tu. Kaler saya dah banyak buku pulak takde. Hahaha.

    ReplyDelete
  4. Jangan KN....kang abg Haji majuk kang, lapooo hihi

    ReplyDelete
  5. Saya ada pasang niat tapi belum sempat membeli colouring book ni. Setakat ni saya rembat anak saya punyalah bila datang keteringinan nak mewarna pulak! Hahaha!

    ReplyDelete
  6. jadi kanak-kanak jap kaler mengaler..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home