Jalan - Jalan Westfield London

Jalan - Jalan Westfield London


Assalamualaikum dan selamat petang orang Malaysia.
Disini baru pukul 10.30 pagi dah lama siang sebenarnya
Subuhnya pukul 3.30 pagi, dan pukul 5 pagi dah terang benderang.
Masa ni di UK waktu siangnya sangat panjang berbanding waktu malam yang sedikit pendek.
Magrib pun dalam pukul 8.30 malam sementara isyak hampir pukul 11 malam.
Nasib ada kemudahan di berikan ALLAH dapat jama' dan qasar so jadi mudahlah.
Tak payah lah tunggu waktu isyak baru boleh tidur, dapat solat dengan waktu magrib.


 Ini semalam masa jalan-jalan di Westfield tempat shopping centre yang sangat besar di UK ni, semua barang yang kita nak memang ada kat sini, cuma satu je yang takde kan..
Layan gambar saja lah ya, kalau suka tinggalkan komen, tak suka pun ok jugak
Tiada paksaann...




Makcik dan Pakcik dok jalan2 di bawa anak-anak sampai lenguh kaki.
Sabo jelah kan






Jamu mata dengan barangan LV yang sangat mahal tu, jadi lah dapat bergambo je  memang tak beli pun





Sampai lenguh kaki pak Haji nasib ada temat duduk sambil menunggu Mak Hajah dan anak-anak meronda kedai, isnya Allah jumpa lagi di entry yang lain ya.


12 comments:

  1. saya yg membaca entri kak noor ni pun tumpang seronok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillahhh dear Kamsiah masih di beri kesempatan utk melihat tempat orang

      Delete
  2. Alahai sweetnya pasangan haji dan hajjah tu....Saya jarang dapat skodeng pak haji dating dgn mak Hajjah tau.... mana boleh lepaskan peluang haha.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasangan yang veteren perang dah anomm masih sweet ke tu....
      pak haji biasalah low profile je
      mak hajah je yg kepoh sikit hehee

      Delete
  3. As salam. Tahniah di atas kejayaan anakanda di sana. Terujanya tengok orang berdating di London. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikmuslam dear, alhamdulillahhhh semua nya dgn izin nya jugak alhamdulillahh syukur sangt2

      Delete
  4. seronoknya dapat berjalan2 di tempat orang

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali apa ssalah nya kan orang muda boleh berdating, orang tua pun tak ketinggalan jugak ni hahaaa

      Delete
  5. Hihi. Mujur ada kerusi untuk berehat sebentar ye. Berjalan di negara orang, banyak benda kita nak explore. Mata meliar je. Hihi

    ReplyDelete
  6. LV tu kalau JM pun mampu tgk jek

    ReplyDelete
  7. Jauh perjalanan luas pemandangan byk pengalaman tak gitew KN 😍😍..tumpang seronok baca entri KN..tahniah

    ReplyDelete
  8. Jauh perjalanan luas pemandangan byk pengalaman tak gitew KN 😍😍..tumpang seronok baca entri KN..tahniah

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home