Sally Lunn's Eating House 1680 The Best Ever ~ Mahal Tapi Berbaloi

Sally Lunn's Eating House 1680 The Best Ever ~ Mahal Tapi Berbaloi

Selamat malam ya untuk semua yang masih sudi singgah disini.
Jom tengok hasil jenjalan baru ni, dah lapo jadi nya masuklah
Sebuah kedai makan ni Sally Lunn's nama nya.
Memang boleh lah kita makan sebab memang disediakan roti dan kopi teh je
Yang best sekali roti nya tersangat lah lembut dan serve hot lagi
Macam tak cukup je roti yang besar tu utk sorang.






Kaknoor biasa lah pencinta kopi memang kopi lah bila order kat mana-mana pun



Nampak tak roti yang besar tu? Sorang sebiji dengan anak kaknoor
Tapi kaknoor yang habis dulu hahaha memang nyamss sangat
Padan lah dengan harga dia yang agak mahal lah jugak.



Ini pakcik ni jiran meja kaknoor haha
Sempat lagi tu sekodeng pakcik sedang makan
Nasib baik dia tak marah.



Ini makcik isteri pakcik tadi, duduk dekat sangat sampai tak penuh gambar geng kaknoor tu.
Memang kedai sini disediakan dengan berbagai jenis roti je
No no worries lah untuk makan.



Ini kopi tuan tanah tak larat nak habiskan secawan besar tu.
Sebab kat rumah memang minum secawan jugak tapi secawan kecikkk je
Ini secawan kopi besau serender maktok nak habiskan walaupun pencinta kopi.



Ini lah semua yang kami order
Dengan kopi dan teh susu ni.



Dan ini harga yang kami bayar..
Agak-agak mahal tak ?
Harganya 14 paun lebih lah
Disini kalau nak makan tak boleh di convert dengan duit kita, kalau tak memang terasa mahal bebeno
Jadi pejam mata je makan kan...


15 comments:

  1. wow 14 pound rega roti n kopi mahal sgt tu..tapi sedap sgat oklah tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klau di convert terasa mahal P pejam mata ja oklah kan

      Delete
  2. Boleh tak sambungkan blog tuanke blok saya. Blog saya:

    biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Boleh tak sambungkan blog tuanke blok saya. Blog saya:

    biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Kak... kalau x convert pun... mkn roti ngn cicah kopi bayo rm14 pun sy rasa mahal. Ha ha ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terpaksalah huda sbb nk merasa sedap ke tak tpi berbaloiii

      Delete
  5. Kalau convert memang terasa mahal. Kalau tak convert rasa macam murah je, kira rm14 lah. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau asyik nk convert je siqah kita tk kan dpt merasa apa2 sbb mmg mahal haha

      Delete
  6. fae tak suka minum kopi. apatah lagi cium bau kopi huhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaknoor muda2 dulu pun mmg tk minum kopi air kosong je dh v ni baru lah suka kopi

      Delete
    2. Kaknoor muda2 dulu pun mmg tk minum kopi air kosong je dh v ni baru lah suka kopi

      Delete
  7. Pakcik sebelah yg KakNoor skodeng tak perasanlah tu sedap sangat menikmati makan
    Samalah macam KakNoor sedap sangat roti besar tu ye:)

    ReplyDelete
  8. kalau sedap mahal pun berbaloi kak noor kan

    ReplyDelete
  9. tak payah laa convert.. apapun memang berbaloi laa mahal tapi sedap..

    ReplyDelete
  10. Play the Best Free Games! We've picked out the racing games, cooking games, candy crush, games shooting, fashion games, ...
    Thanks for sharing !
    Kizi 200
    Friv 1
    Y88
    Y9

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home