Wordless#6

Wordless#6

Assalamualaikum dan apa kabar !
Jom tengok 2 gambar unik masa jenjalan di Bath, apa agaknya reaksi kalian bila tengok ni!

38 comments:

  1. Kesian pakcik tu, sampai tinggal rangka tak ada orang nak beli bunga yang dia bawa... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn kakcik macam tu jugak yg kaknoor fikirkan
      dok tunggu orang beli sampai jadi kerangga gitu mesti lama sngt tuuuu kan

      Delete
  2. Tuannya dah jadi tengkorak tapi bunga masih tak layu lagi KakNoor:)
    Kalau siang hari jumpa ok lagi KakNoor tapi kena tengah malam bergegar juga jantung hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah yg pelik sikit kakzakie bunga tak layu2
      cuma orang nya je sampai jadi tulang belulang haha

      Delete
  3. Assalam kak noor...moga sentiasa sehatnya di sana.
    Wah uniknya kreativiti dia orang...rangka pun boleh jadi bahan seni.Kalau budak2'kita tengok apa reaspon mereka agaknya tengok tengkorak naik basikal :-).

    ReplyDelete
    Replies
    1. walikmuslam saniah
      alhamdulillah sihat2 je
      Kan kalau kita kalau tulang rangka macam ni memang letak kat bilik je lah
      takkan nak letak tempat orang lalu lalang pulak

      Delete
  4. slam kak Noor...
    kreatif mmg kreatif.. tapi tak mau ambik bunga kt pakcik tengkorak tu...haha.. seram... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa bunga free takkan tak mau Atie hahaa

      Delete
  5. Hahaha! Kelainan sungguh buat begini. Setia sungguh dia bawa basikal tu sampai tinggal tulang je dah haa.. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Idea diaorang ni mamcam2 siqah kadang tak terfikir oleh kita

      Delete
  6. uniknya gambar yang kaknoor kongsikan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. diaorang ni banyak idea acik macam2 buat kita jadi terpegun nak tengok

      Delete
  7. dana suke dua2 gambar nih kak noor,... sbb dana suke bunga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dana sama lah dgn kaknoor sngattt suka bungaa

      Delete
  8. Aduhs! mahu sawan kalau jumpa malam-malam ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik jumpa siang ni Ita kalau malam kaknoor pun larikkkkkk

      Delete
  9. Alahai sampai tinggal rangka bunga yg dijual masih tak laku.

    p/s..klau blh kak zai nak tinggalkan address kat email, blh noor bagi kak Zai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah bagi email saya pada kakzai
      nanti tinggalkan address ya

      Delete
  10. Assalam knoor, saya dh amik no tepon akk, tapi tkleh masuk wasap la, bole tak knoor tinggalkan emel knoor kt blog saya, so saya bole emel je alamat saya, tu pun kalo masih available utk dpt poskad tu, hi hi.
    Bila knoor nk blk msia?

    ReplyDelete
  11. Assalam knoor, saya dh amik no tepon akk, tapi tkleh masuk wasap la, bole tak knoor tinggalkan emel knoor kt blog saya, so saya bole emel je alamat saya, tu pun kalo masih available utk dpt poskad tu, hi hi.
    Bila knoor nk blk msia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikmulam zimah
      kaknoor dh tinggalkan email kaknoor di tempat komen blog zimah ok
      balik brunei julai ni tapi balik malaysia belum tau zimah

      Delete
  12. Dah tentu-tentu cepat-cepat capai handphone nak ambil gambar, KakNoor ^_^

    Very rare katanya jumpa situasi begini!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg rare bagi kita MD
      tapi bagi diaorang ni tak feduli pun
      kaknoor je sibuk dok ambik tefon nak bergambo

      Delete
  13. walaupun tengkorak nampak happy je...kalau jumpa malam2 memang larikk..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak minta Kak Noor emel kan alamat ke my email: nhdarus@yahoo.com, nanti sy emel balik alamat sy ...thanks..

      Delete
    2. kaknoor dah dpt email nohas
      insya allah soon akak antar ya thanksss

      Delete
  14. macam2 diorg buat untuk menarik org ramai kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu El kita ni dah lah jakun sikit kelam kabut ambik gambaq haa

      Delete
  15. salam kak noor, terkejut tengok pakcik tengkorak tu naik basikl! hahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan yanaaaa mmg terkejut beruk jugak kaknoor petang tu..

      Delete
  16. Assalamualaikum kak Noor,
    Sukanya tengok gambar2...cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks fidah
      waalikumusalam lupa lah pulakk nak jawab salam

      Delete
  17. Replies
    1. very unik Idzwa terpesona kita bang tengkorak tu

      Delete
  18. Hihi...ngeri sangat tu KN. Lagi lagi kalau malam malam. Seram mak!

    Bath ni bandar apa ye KN? Siap ada gambar unik cenggitu?

    ReplyDelete
  19. Hihi...ngeri sangat tu KN. Lagi lagi kalau malam malam. Seram mak!

    Bath ni bandar apa ye KN? Siap ada gambar unik cenggitu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita tengok memang ngeri Hainom
      tapi diaorang rileks je tengok
      Bath ni sebuah bandar utk orang2 yg pencen lah
      bangunannya pun lama2
      tapi ianya sangat cantik dgn kedudukannya yg berbukit2
      memang ramai pelancung yg singgah kesini
      meh lah Hainom kesini hee

      Delete
  20. kesiannya sampai tinggai rangka si penjual bunga tu..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home