Hari Terakhir Di Norway

Hari Terakhir Di Norway

Bismillahirrohmanirrahimm
Alhamdulillahh dari ni dah last day di negara Scandinavia ni,  petang nanti akan flight ke London semula.  Doakan kami semua selamat sampai ya adik2 blogger.

Hari terakhir ni anak2 bawa tempat market bunga dapat lah snap bunga sikit2,  Insya Allah nnt di Bath akan di update gambar bunga banyak2 ya,  itu pun kalau ada yg mau tengok.

Sampai jumpa lagi jgn pernah jemu doakan kaknoor ya..

18 comments:

  1. Muga dipermudahkan semua urusan KakNoor. Jauh perjalanan kita bertemu banyak pengetahuan dan pengelaman serta memahami cara hidup manusia.

    Selamat menyambut Ramadhan buat KakNoor sekeluarga. Mohon maaf kiranya ada yang mencuit hati dari kata-kata Mak Long sepanjang persahabatan kita di alam maya. Semuga dipermudahkan dan diterima ibadah kita oleh NYA.

    ReplyDelete
  2. Ucapan yg sama utk mak long jugak selamat berpuasa dari kaknoor, tahun ni nampaknya kena lebih bersabr sbb berpuasa dlm masa yg sngt pnjg maklong, semoga Alah beri kesihatan utk bertemu ramadhan al mubarak

    Betul maklong banyak berjlaan bnyak yg kita dpt belajar dan memahami perangai manusia sejagat

    ReplyDelete
  3. Salam ramadhan juga knoor, semoga selamat smp di London dan menjalani rutin puasa yg pjg.

    ReplyDelete
  4. Salam ramadhan juga knoor, semoga selamat smp di London dan menjalani rutin puasa yg pjg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah Zimah dah selamat sampai london sedang menunggu pengumuman samaada puasa ke tak esuk ni

      Delete
  5. salam ramdahan kak noor , moga selamat sampai :)

    ReplyDelete
  6. cantik nya bunga tu sejuk mata memandang, kan

    salam ramadhan buat kak noe sekeluarga

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan dear Qaseh
      sejuk sangat bila tengok bunga2 yg cantik
      terimakasih sudi singgah sini ya

      Delete
  7. Tengs kak bawak kami p norway.

    Ramadhan kareem kak.

    Jaga diri...
    doakn sy juga tau....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur welcome Huda
      ok jugak kan bawa jenjalan dgn gambar je dgn norway tu
      jaga diri supaya kurus ke Huda heee
      kaknoor sentiasa mendoakan Huda no worriesss

      Delete
  8. Nanti kena baca kisah travel kak Noor ni dari mula. Saya selalu intai2 updates kak Noor di IG je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke farah
      tak kisahlah baca kat mana ig or blog
      kaknoor bukan pencerita yg mahir sngt
      hanya gmbar yg berbicara farah
      harap ramai yg faham lah ya hee

      Delete
  9. Replies
    1. terimakasih cikwan
      salam ramadhan jugak dari kaknoor

      Delete
  10. Oh, berpuasa di Londonlah ya, KakNoor. Semoga dipermudahkan segala urusan sepanjang Ramadhan ni di sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih MD puasa kali ni kena banyak bersabar lah
      puasa yg panjang sangat sampai hampir 19 jam tk boleh makan
      aduhhhh kann

      Delete
  11. Lawanya bunga kuning tu!!! Lawa lawa lawa! 😍😍

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home