Jalan - Jalan Sampai Fengsan

Jalan - Jalan Sampai Fengsan

Assalamualaikum adik - adik bloggers
Alhamdulillah Mr. Hubby dah selamat sampai dua tiga lepas untuk majlis konvokesyen anak ke3 kaknoor Nabilah.
Insya Allah esuk majlis nya berlangsung,  jadi sebelum sampai hari yang di tunggu kaknoor dan hubby jugak anak2 berjalan2 disekitar kawasan hehe.

Semalam cuaca mengizinkan sebab ada sedikit cahaya matahari,  jadi taklah sejuk sangat untuk memulakan perjalanan,  kami ke Saintsbury dan Homebase dalam 10 minit je berjalan kaki dari rumah anakanda Nabilah.

Puas jugaklah cuci mata dan membeli sedikit makanan utk dibawa balik,  rata2 barangan disini taklah mahal sangat asal kan kita jangan convert,  kalau £1 lebihkurang  B2 dollars dan Rm6 rasanya.
Cuba cek dengan harga ditempat masing-masing agak2 murah tak harga disini,  itupun kalau rajinlah kalau tak pun takpe i dont mind hehe...

Gambar yg last tu ternampak botol comey utk letak spices kata nya,  jadi rembatlah  satu set tapi macam rugi pulak tak ambik 2 set hahaha tamak betul kan!!  Yang dua lagi tu cake stand memang angan2 nak letak cupcake masa raya nanti insya Allah kalau panjang umur ..

Oklah jumpa lagi esuk ya,  nanti kaknoor kongsikan gambar2 majlis konvo anak kaknoor di Bath Abbey nanti.  Selamat berbuka puasa untuk disana ya..

15 comments:

  1. Kalau convert duit kita memang jadi mahal lah ye kak noor..
    Jadi pejam mata je lah membelinya hihihi..

    Nanti kak noor raya di Brunei ye.. lepas habis konvo anak kak noor tu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah yatie kalau nk beli tkyh nk convert2,kalau convert mmg beg luggage kosong lah jawabnya
      Insya Allah mmg balik Brunei lepas konvo ni

      Delete
  2. Replies
    1. Sesekali darling ajak jalan apa salahnya kann Nor

      Delete
  3. Amboiiii ...mentang mentanglah abg Aji dah sampai bukan main lagi jalan beriringan ye hihi....
    Lepas rindulah tu hihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Anom mana boleh bg chance dgn Anom je kan hehe
      Mesti lah rindu dgn bang aji gue..

      Delete
  4. Wah! Makin rancak jalan2 ngan abang Arjunanya ye Kak Noor....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah Amie bila lagi kannnn
      Masa ni lah nk jalan2 kannn
      Jgn jeles hahaha

      Delete
  5. Memang mahal la kak nor..tp bukan selalu sekali sekala kan apa salahnya..bekas rempah tu memang comel.cake stand tu pun lawa.memamg rugi klu tak beli

    ReplyDelete
  6. Memang mahal la kak nor..tp bukan selalu sekali sekala kan apa salahnya..bekas rempah tu memang comel.cake stand tu pun lawa.memamg rugi klu tak beli

    ReplyDelete
  7. Baru faham kenapa kak nor duduk lama kat UK nu...Tahniah berganda2 kak sebab 2 orang anak akak konvo dalam masa terdekat..

    ReplyDelete
  8. sempat lagi shopping untuk dapur kak noor..

    ReplyDelete
  9. duit kita dlm RM6..mmg mhl la...tp sesekali takpe kan kak nor

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home