Marhaban Ya Ramadhan

Marhaban Ya Ramadhan


ASSALAMUALAIKUM 

Dalam bergurau kadangkala ada yang sentap
Dalam bermanja kekadang ada yang rimas
Dalam bermain kadangkala ada yang jatuh
Terimakasih kerana menjadi sabahat yang baik dan menceriakan hari-hari kaknoor
Selamat menyambut ramadhan al- Mubarak
Semoga ibadah kita di terima oleh NYA AMEEN



Tiada kata seindah zikrullah
Tiada bulan seindah Ramadhan
Andai ada silap dan salah
Izin diriku memohon kemaafan

Pucuk selasih tunas menjulang
Dahannya patah tolong betulkan
Puasa Ramadhan kembali menjelang
Salah dan khilaf mohon dimaafkan



30 comments:

  1. salam ramdhan , mohon maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. slaam ramadhan jugak dari kaknoor Yana selamat beribadah dan beramal

      Delete
  2. Sama-sama Knoor moga dipermudahkan buat Knor sekeluarga. Selamat berterawih dan berpuasa maaf zahir batin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampaknya tahun ni berteraweh dalam rumah saja lah BP
      selamat beramal jugak dari kaknoor

      Delete
  3. Replies
    1. salam ramadhan dari kaknoor SS
      jangan lupa teraweh ya

      Delete
  4. Selamat melaksanakan ibadah Ramadan, Kak Noor. Maaf, lama tak berkunjung ke mari :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan dari kaknoor farah
      takpe farah mesti rindu ni kan sbb lama tak kemari hehee

      Delete
  5. Salam Ramadhan buat kak Noor dan keluarga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimaksih Ita setiap tahun pasti Ita kesini utk wishkan kaknoor sekeluarga, kaknoor sngt menghargai nya walaupun Ita sudah teesohor tapi masih ingatkan kaknoor yg bukan siapa2 ni ..

      Delete
  6. Salam Ramadan Al-Mubarak buat kak noor sekeluarga..maaf zahir batin ya..

    ReplyDelete
  7. Selamat berpuasa KakNoor dan keluarga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama jugak utk mklong dan pklong ya slmt beribadah

      Delete
  8. as'salamualaikum kak noor, Ramadan Mubarak dari saya disini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalikmusalam dear salmah
      Selamat beribadah dri kaknoor

      Delete
  9. Assalam knoor, hari ni nak masak apa utk berbuka, pastinya memenuhi permintaan anak2 kan😃

    ReplyDelete
  10. Assalam knoor, hari ni nak masak apa utk berbuka, pastinya memenuhi permintaan anak2 kan😃

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalikumuslm zimah
      Awal2 lg dh tnya anak2 nk mkn apa itulah yg dimsk nnt

      Delete
  11. salam kak noor..ke dua kali sebagai pembaca..hari ni tercutang cari-cari butang follow..hhe salam ukhuwah kak noor:)

    irdagarmin.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikmuslam Irda
      terimakasih sudi singgah sini
      sorry ya ada problem nk follow tu
      tak tau dimana silapnya
      hanya dpt follow kat Google + je

      Delete
  12. tercari-cari butang follow..hehe :)

    ReplyDelete
  13. :(mungkin kerana internet slow di rumah irda..tercari sampai laa ni xjumpa hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. selepas di ubah suai blog kaknoor terus tak dpt nak letak follower kaknoor Irda
      skrg hanya tinggal follower dekat google plus je

      Delete
  14. Salam Ramadhan, KakNoor dan selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  15. salam ramadhan kak...saya pun minta maaf juga andai ada terkasar bahasa sepanjang penulisan di dalam blog atau di dalam komen box akak...sayang akak!

    ReplyDelete
  16. Ramadhan Mubarak utk k.noor sekeluarga. Moga k.noor diberi kesihatan yg baik utk menjalani ibadah puasa & ibadah2 lain di bulan mulia ni.aamiin.

    ReplyDelete
  17. Salam Ramadhan untuk kak noor sekeluarga :) share nanti berpuasa di negara orang ye kak noor :)

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home