Tahniah Nabilah Berjaya Mendapat Bachelor Of Science In Chemistry

Tahniah Nabilah Berjaya Mendapat Bachelor Of Science In Chemistry


ALHAMDULILLAH hari ni tercipta satu lagi sejarah dalam family kaknoor, anakanda ke3 kaknoor Nabilah telah berjaya di memperolehi degree dalam 
BACHELOR OF SCIENCE IN CHEMISTRY yang berlangsung di Bath Abbey pagi tadi.
Bersyukur ke hadrat ALLAH SWT di atas kejayaan ini, kerana jika tiada izin dari ALLAH siapa lah kita untuk meraih kejayaan ini.  

Biarlah gambar sahaja berkongsi cerita kaknoor dan family diatas kejayaan ini.
Terimakasih in advanced pada rakan-rakan dan adik-adik blogger yang sudi singgah disini dan tak jemu-jemu meninggalkan komen di blog kaknoor.  Kak Noor sangat-sangat menghargai nya.
Insya ALLAH hari yang ditunggu telah tiba lepas ni boleh lah berangkat balik ke Brunei tak lama lagi heee
Tak sabar rasa nya nak tengok mereka yang di tinggalkan diBrunei..


















 Student Brunei yang sama-sama graduate hari ni



Barisan ibu-ibu yang turut berbangga di atas kejayaan anak masing-masing



Kaum bapa jugak tidak ketinggalan berkongsi kegembiraan ALHAMDULILLAH



Jika tiada sokongan ibubapa ni mana mungkin mereka ini meraih kejayaan begini kan
ALHAMDULILLAH sekali lagi kaknoor bersyukur sangat di atas kejayaan ini.







Terimkasih kerana sudi singgah kesini dan meninggalkan komen.
Tiada ada yang diharapkan oleh semua ibubapa rasa nya selain dari kejayaan anak-anak kan.
Semoga anakanda mama berjaya di dalam kerjaya yang bakal menjelang. 
AMEEENNN..


38 comments:

  1. Alhamdulillah...! Tahniah buat KakNoor dan suami berjaya memberi pendidikan cermerlang kepada anak-anak tersayang hingga ke mercu menara gading. Congratulations to both the lucky pretty girls. You made your parents very proud of you.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih maklong
      mudahan2 anak2 terus cemerlang dalam kerjaya jugak nanti ameeennn

      Delete
  2. Tahniah kak noor n famili...
    Tahniah buat anak kak noor...
    inilah impian setiap ibu bapa..
    Kejayaan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Nur alhamdulillah
      rezeki yg ALLAH limpahkan

      Delete
  3. tahniah nabilah. sejuk perut mamanya yang mengandungkan dia.
    emak manalah yang tak gembira bila anaknya berjaya sampai ke peringkat ini.
    kalau saya pun dah gembira tak terkata.

    tahniah kaknoor. beraya di Brunei lah ye. Selamat hari raya idulfitri.
    muka nabilah sangat manis dipandang. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks KB alhamdulillah
      esuk lusa insya ALLAH akan fly ke Brunei
      tak sabar jugak nak jumpa yg dah lama di tinggalkan
      ALHAMDULILLAH ALLAH mengizinkan utk melihat kejayaan ini

      Delete
  4. tahniah nabilah...
    nampak betul bangga di muka mak2 n ayah2 tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan DANA mak dulu2 tak rajin belajar
      tengok kejayaan anak2 pun cukuplah kannnn
      ALHAMDULILLAHH

      Delete
  5. Alhamdulillah..segala penat lelah nabila membuahkan hasil... Tahniah Nabila dan kak Noor sekeluarga...


    Selamat hari raya Aidil Fitri..maaf zhir batin dari keluarga AdArNadzMieLyssa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALHAMDULILLAH dear Adar
      memang bukan mudah utk berjaya
      tapi ALLAH dah tuliskan kejayaan ini syukur sngt kepadaNYA
      SALAM AIDILFITRI JUGAK DARI KAKNOOR YA

      Delete
  6. Tahniah Nabilah dan tahniah juga buat kak Noor sekeluarga. Seronoknya bila tengok anak-anak berjaya... kan. Terpancar kegembiraan dimuka ibu-ibu dan bapa mereka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TERIMAKASIH Zilla
      alhamdulillah ALLAH masih mengizinkan utk berkongsi kejayaan ni
      memang gumbira lah sbb dah dtg dari jauh2 utk meraikan
      buang wang ringgit dan masa dgn keadaan puasa yg panjang
      aduh mmg mencabarsngt

      Delete
  7. Tahniah kak noor dan tahniah juga untuk Nabila.
    Selamat hari raya kak Noor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Amy
      alhamdulillah syukur kepada ALLAH diatas izinnya jugak ni
      salam aidilfitri dari kaknoor jugak ya

      Delete
  8. Tahniah kaknoor dan nabilah. Alhamdulillah. Selamat hari raya maaf zahir dan batin. Ingatkan raya kat UK rupanya tunggu anak konvo baru balik Brunei. Anak konvo berderet-deret. Bestnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Notie
      yalah mmg tak sabar nak balik Brunei sbb puasa disini panjang bebeno hahaha
      memang nunggu selesai majlis je dah nak cau
      isnya ALLAH ujung minggu ni balik lah

      Delete
  9. Alhamdulillah alhamdulillah tahniah buat anak akak dan akak sekeluarga !

    Doakan anak-anak saya berjaya juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Idzwa
      insya ALLAH mestilah nak doa kan cucunda ciut yg selalu buat kacau kat umah Idzwa tu
      mudahan dioarang membesar menjadi anak soleh dan solehah dan berjaya didunia dan akhirat
      ameen

      Delete
  10. Alhamdulillah, tahniah knoor atas kejayaan anakanda tu, Nabilah..tahniah krn berjaya dan buat ibu ayah gembira. Lps ni bersiaran dr Brunei pula ye knoor.
    Knoor, eid mubarak in advance, mzb yea

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya ALLAH zIMAH
      Lepas ni maybe satu entry lagi kot hehee
      entry ucapan hariraya
      belum ada mood nak tulis
      terimakasih ucapan nya ya
      ALHAMDULILLAHH

      Delete
  11. Tahniah buat Kak Noor sekeluarga...suweetnyer Nabilah..:-))..congratz dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TERIMAKASIH LELA
      alhamdulillah dengan izin ALLAH dpt lah nabilah meraih kejayaan ini

      Delete
  12. Alhamdulillah...tahniah buat kak noor sekeluarga

    ReplyDelete
  13. congrats pd kaknoor, anak, dan family..semuga terus success.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Yan, alhamdulillah semoga terus melakar kejayaan didalam kerjaya jugak nanti amennn

      Delete
  14. TAHNIAH NABILAH, NOOR N FAMILI TUMPANG BERBANGGA DGN KEJAYAAN YG AMAT MEMBANGGAKAN..MERIIAH SEKALI MAJLIS KONVOKESYENNYA

    ReplyDelete
  15. Thanks dear P alhamdulillahh, dgn izin Allah dptlah meraikan kejayaan anak kali ni

    ReplyDelete
  16. Thanks dear P alhamdulillahh, dgn izin Allah dptlah meraikan kejayaan anak kali ni

    ReplyDelete
  17. Mabruk kak noor suami dan anakanda. Sejuk perut ibu yang mengandung terutama ibu yg pandai masak ni. Alhamdulillah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakssih rehan alhamdulillahh syukur pd Allah diatas rezeki ini,setiap ibu mesti pandai masak mcm rehan jugak kannn

      Delete
  18. Alhamdulillah..tahniah buat kak noor dan anak.bukan senang nk grafuate apalgi din3gara org.mesti terlalu byk pengornanan utk sebuah kejayaan ini..semoga anak kak noor terus berjaya dalam hidup.Amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih PK betul banyak sebenarnya pengorbanan yg harus dilalui apalagi belajar diñegara yg jauuuhh dri negara sendiri,alhamdulillah anak2 sudah melepasi masa2 susah disana dan kini alhmdulillah susah dahulu senang kemudian kan

      Delete
    2. Terimakasih PK betul banyak sebenarnya pengorbanan yg harus dilalui apalagi belajar diñegara yg jauuuhh dri negara sendiri,alhamdulillah anak2 sudah melepasi masa2 susah disana dan kini alhmdulillah susah dahulu senang kemudian kan

      Delete
  19. alhamdulillahhh. thniah kak noor :)

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah...tahniah kak nor...tahniah nabilah....

    ReplyDelete
  21. Alhamdulilah...tahniah buat kak noor dan anak...rasa bangga rasanya..walaupun.kita tiada pertalian darah..kejayaan.anak kak noor membuat mata saya terbuka seorang ibu...insyaAllah saya akan bekerja keras utk anak saya belajar tinggi2 nanti..amin

    ReplyDelete
  22. Tahniah buat KakNoor dan suami kerana berjaya sekali lagi mendidik anak sehingga tamat belajar di menara gading ^_^ Semoga Nabilah beroleh lebih kejayaan selepas ini.

    Kiranya suami KakNoor datang semula ke UKlah ya untuk second celebration ni atau memang suami KakNoor ada di sini sepanjang masa sebelum ni?

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home