Wordless#7 My Red KitchenAid

Wordless#7 My Red KitchenAid


Alhamdulillah dah dapat apa yang di hajat 
Lepas raya kena start bersilat
Balik Brunei macam-macam nak buat
INsya ALLAH mudahan sempat....






Senyum sampai ketelinga maktok ni dapat semua benda tu
Beli online orang hantar sampai kerumah, tak payah nak angkat berat2
ALHAMDULILLAHH

33 comments:

  1. Kak Noor beraya kt UK ker tahun nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. taklah Siti sebelum raya kaknoor balik lahhh

      Delete
  2. Alhamdulillah seronoknya....bersilatlah kaknoor lepas ni..yeyyy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu balik brunei baru dpt bersilat ni PC hehe
      sayang nk buka dari kotak pastu packing lagi

      Delete
  3. murah tak kaknoor, Kitchen aid tu.
    last time in 2008 i bought around 2700 in Shah Alam.
    adik yang duduk kat Holland masa tu belikan cousin dalam RM1500 je.
    teringin nak beli kan my sister satu lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaknoor beli 399 pound Yan tak tau pulak kalau di convert ke rm berapa ya
      tapi kalau rm 1500 mmg murah tu rasa nya.

      Delete
  4. As salam KakNoor,

    Bagus jenama ni. Dah boleh buat kuih raya ye KakNoor. Mak Long dah guna lebih 18 tahun masih macam baru walau pun guna selalu. Ala membeli menang memakai. Harga sekarang di US antara USD250 ke USD700 mengikut siri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikmussalam maklong
      memang dah boleh buat tapi masaalah nya nak kena bwa balik kuih lagi takut jugak
      jadi debus nanti sabar je lah tunggu buat kuih kt brunei je nanti

      Delete
  5. kak dah tukar template baru....huhu

    terkejut ingatkan sapa mat saleh Allard William tu

    wah banyak barang baru....makin bertambah semangat untuk memasak la kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ARz mat saleh tak dpt di hide nak jugak tunggu blog kaknoor ni hihi
      memang bersemangat memasak kalau ada barangan baru kan biasa lah tu hihi

      Delete
  6. Assalam kak noor,
    Wahhhh bestnya dapat benda2 tu semua..kita bekenan yg
    Spiralizer tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikmuslam Ayu
      spiralizer mmg jarang jumpa kan kt tempat kita
      tak sanggup masuk kedai jual barangan dapur ni Ayu semua nya memikat hati

      Delete
  7. Replies
    1. hahahaa kakrose tak baik jeles bulan puasa ni tau hihi

      Delete
  8. Wah bersemangatlah nanti kak noor membaking masak memasak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedang bersabar nak menggunakan ni Mia tunggu balik ke rumah sendiri baru best

      Delete
  9. Replies
    1. merah tu bagi semangat nak membaking sikit kan nohas haha

      Delete
  10. wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.. telan2 ailio sy tengok Mak Tokkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. waduh Seri banyak nya wwwwwwww tu alahaii harga mampu milik lah Seri tak mahai sangat pun

      Delete
  11. wahhh lepas ni maktok masak lagi power la canni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudahan lah Idzwa semangat tu membara terus jgn hangat2 **** ayam je udah lah

      Delete
  12. Go mak tok go!
    Confirm lepas ni menu makin meletop-letop. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha macih Ain bagi semangat utk maktok ni menu meletop ok jgn maktok meletop dah lah

      Delete
  13. Amboi, KakNoor! Tercapai segala hajat. Mesti sengih sampai ke telinga. Lepas ni memang lagi hebatlah blog KakNoor ni dengan pelbagai resepi istimewa air tangan Chef Noor tersohor ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan berharap sangat MD resepi2 istimewa tu, mana tau balik brunei mood membaking merudum sbb letih dan jetleg, kalau sihat walafiat insya ALLAH pasti ada tungguuuuuuuu

      Delete
  14. as'salamualaikum, bertuah nya kak noor!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikumusalam salmah alhamdulillah rezeki bulan puasa lah ni kan hihii

      Delete
  15. Wah kaknoor ada gajet baru. Mesti dh terbayang-bayang apa nk dibuat balik nanti.

    ReplyDelete
  16. Kak Noor!!!!!! aduhs,... berkenannya kitchenaid merah tu...

    ReplyDelete
  17. Amboi Maktokkkkk.... dapat barang terus nak balik Brunei ek hihi... Rindu ngan Pak tok ek hihi....Sprializer tu menarik jugak tu KN. Balik Brunei boleh terus buat Laksa Johor. Senang tak payah hiris timur hihi

    ReplyDelete
  18. wahhh ada alat baru rupanya untuk kak noor memasak. makin rajinlah kak noor lepas nie.. kalau pergi brunei, hope dapat singgah rumah kak noor. hehe

    ReplyDelete
  19. Errrrr mak tok hari jadi kita dah dekat ni... kih kih. Blh kirim kn kita 1 set... hihihi

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home