My New Iphone ALHAMDULILLAH

My New Iphone ALHAMDULILLAH


ASSALAMUALAIKUM 
Alhamdulillah hariraya aidilfitri dah berlalu hampir seminggu
Rasa nya hari ni rata-rata ramai yang dah start kerja kan.
Kecuali lah surirumah yang tak pernah cuti kerja, tambahan hari raya ni lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii banyak kerja kan !!! Mesti ramai yang sokong kaknoor kan...




TAPI ALHAMDULILLAH dalam banyak-banyak kerja tu, ada jugak yang simpati dan menghadiahkan iPhone ni, tak tau lah sempena hariraya ke atau sempena birthday, apa-apa pun tak kisahlah kan janji iphone ni dah jadi milik tukang masak hahaha..




Biasalah benda baru banyak yang belum di explore dan tak sama dengan Samsung lama yang dah agak Samseng sekarang ni, macam tau tau je samsung kaknoor buat hal masa di UK, 
Alhamdulillah orang memberi kita merasa ye dak!! di tanya harga sorang pun tak nak bagitau..
Apa-apa pun terimakasih daun keladi lah di atas hadiah yang mistri harga ni.
BIasa nya setiap kali birthday anak-anak dan hubby akan hadiahkan samsung je, tapi kali ni up sikit lah rezeki jangan di tolak betul tak!! grab dulu pastu baru belajar macamana nak guna hehe..




Yang penting dapat guna untuk mengupdate blog walau dimana pun berada kan..
Biasa lah si tukang masak ni selalu busy, jadi kalau nak buka laptop agak lambat lah.
Tapi dengan iphone ni rasa nya lebih mudah dan cepat, tapi memang terkial-kial jugak lah time baru-baru ni, Insya ALLAH lama-lama oklah tu...

Ok cukup dulu untuk hari ni ya, jumpa lagi di next entry ya..
Tata Titi Tutu..


38 comments:

  1. Alhamdulillah seronok tu dapat iphone

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum peenah guna iphone cuma dok tukar samsung je berkali2 AA hehe

      Delete
  2. Alhamdulillah..best nyer Iphongggg ! Weee lepas ni gambar lebih cantik menarik kaw memang debommm ;)
    Selamat Hari Raya buat Kak Noor sekeluarga ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn Idzwa lepas ni panggil maktok debummm lah ya hahaha

      Delete
  3. Selamat Hari Raya Kak Noor, maaf zahir & batin...
    Alhamdulillah, rezeki di bulan Syawal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sangka pulak nk dpt rezeki iphong ni letih2 puasa 18 jam sehari akhirnyaa hehe

      Delete
  4. Wah wah... iphone... hihihi...
    Selamat hari raya n selamat ulangtahun kak noor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ucapan yg sama utk huda maafkan kaknoor andai ada salah dan silap semasa di maya ni ya

      Delete
  5. iphone ya.. alhamdulillah rezeki kak noor.. apapun nak ucapkan selamat hari raya.. maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hariraya Eyda maaf ya kalau ada salah dan silap dialam maya ni

      Delete
  6. Selamat hari raya kak noor. Selamat beraya dengan handphone baru!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syok kan Ain beraya dgn phone baru ni raya raya raya

      Delete
  7. Replies
    1. Jgn jeles Seri kena double baik dgn pak enche tu kot haha

      Delete
  8. wah2 kaknoor ber iphone la.selamat hari raya kaknoor

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hariraya jugak utk Rai ya maaf zahir dan batin

      Delete
  9. Selamat Hari Raya maaf zahir batin kak....best tu dpt iphone 6 plus lagi.

    ReplyDelete
  10. Tahniah dapat iphone baru hehehe

    ReplyDelete
  11. Salam aidil fitri knoor, knoorrrr, bestnya dpt iphone gitew, rezeki tu namanya, rezeki syawal ye dak.

    ReplyDelete
  12. Salam aidil fitri knoor, knoorrrr, bestnya dpt iphone gitew, rezeki tu namanya, rezeki syawal ye dak.

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum

    Salam idilfitri. Tahniah dapat Iphone.

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum Kak Noor cayaangg..
    baru sempat datang beraya di sini... selamat hari raya kak, maaf zahir batin ye... bestnya dpt new iphone :D

    ReplyDelete
  15. SS pakai public phone jek.. he he he...

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah.. rezeki kak noor. Ada orang yang sangat menghargai segala jasa dan budi kak Noor. Semuga Kak Noor sentiasa di murahkan rezeki.

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah rezeki kak noor.untunglah dpt hadiah best..sy pun memang update dan komen pkai hp.senang kan..tp bila komen tu selalu pulak typing error.hehe

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah rezeki kak noor.untunglah dpt hadiah best..sy pun memang update dan komen pkai hp.senang kan..tp bila komen tu selalu pulak typing error.hehe

    ReplyDelete
  19. Wahhh... phone raya ye kak noor...

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah..rezeki jgn ditolak ya dak kak noor..
    pemberian penuh kasih sayang tu..

    ReplyDelete
  21. selamat hari raya aidilfitri kaknoor..wah bestnya dapat iphone...hihii

    ReplyDelete
  22. Siapa tak suka dpt yg baru KakNoor
    Iphone 6 lagi - mestilah senyum lebar:)

    ReplyDelete
  23. Wahhhh.....dahlah Raya dapat hadiah lagi.... Sure KN lompat bintangkan dlm bilik tu haha....

    Betul tu KN, org dah bagi sambar ajelah apa lagi hihi

    ReplyDelete
  24. Syukur Alhamdulillah ada handphone raya kak Noor :).

    ReplyDelete
  25. birthday kaknoor ke ni?
    seronoknya dapat hp
    iphone 6 pulak tu...
    boleh lah bergaya di pagi raya dgn hp baru

    ReplyDelete
  26. bestnyaa dpt phone baru..irda nak tukar ipong irda ni...sbb dah biasa pakai samsung kut..tp bestnya dpt ilhone free kak..hehe

    ReplyDelete
  27. pheeewwwit Kak Noor.. syiok tu aipong sebijik..

    ReplyDelete
  28. Syoknya KakNoor dapat smartphone baru, Iphone lagi ^_^ Lepas ni makin mengancamlah gambar-gambar masakan yang KakNoor ambilkan!

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home