Ole-Ole Bath London

Ole-Ole Bath London


Assalamualaikum dan happy weekend untuk semua yang masih sudi singgah sini.
Hari ni hanya nak kongsi sedikit ole-ole Bath dan London, sebab baru ternampak
Dulu sibuk dengan raya dan tempahan bagai, dah reda syawal pun dah sampai dekat penghujung
Barulah boleh korek kotak ole-ole tu.
Ini sebahagian yang boleh di kongsi lah jamu mata je ya
Kata orang Brunei barangan "damit" je yang agak besar dah masuk kontena belum sampai hehee
Tapi tak banyak pun sebab kita ni bukannya kayo rayo kan
Sekadar lepaskan tingin dan barangan perlu je..



Ini hanya mini tea set untuk hiasa je, sebab kecik bebeno kalau nak buat minum
Tapi benda dah suka maktok angkut je untuk jadi kan prop bila ambik gambar makanan



Rugi kalau tak beli Map of Bath ni sebab ada jugak lah kenangan kan, entah bila lagi dapat kesana
Kalau tak sebab anak-anak memang tak sampai lah kalau sesaja nak jalan..



Ternampak cawan yang awesome ni itu pun orang tua ni teringin hahaha



Walaupunn tak suka sangat minum tea tapi sebab tin nya lawa kaknoor rembat jugak 
English fine tea ni ber tin-tin rambang mata sungguh kan..



Ini baru cawan kopi maktok dan tokwan
dah rasmi dah semalam hehee sedapp rupa nya minum kopi dalam cawan ni
habis licin hihi...



Botol ber straw dua biji ni belum kena rasmi lagi so far jadikan prop dulu
Mana tau ada idea nak letak jus apa2 nanti tungguuuu ye..



Model kecik ni memang tak boleh tinggal, asal maktok bawa camera dia pun tak mau ketinggalan nak jugak suruh ambil gambar dia, sekarang ni dah pandai, bila orang suruh tengok camera, tak mau nak buat aksi spontan ish ish cukup pandai mengikut orang tua, sebab maktok selalu tak mau tengok camera, dia pun apa lagi kemana tumpah nya kuah kan!!!!


18 comments:

  1. WAH BANYAKNYA NOOR BAWA BALIK OLE-OLE DARI BATH SBG KENANGAN...CANTIK SEMUANYA TERUTAMA TEA SET COMEL TU...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Yg comel je mampu beli Kam kaalau ada duit berbillions baru lah angkut yg besaq haaha

      Delete
  3. mujur tak pecah kak noor....jauh sampai tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah Nieda sebab double triple bungkus tak pecah kalau pecah nangis tak berlagu ni

      Delete
  4. ni baru sikit, tunggu yg dalam kontena tu sampai, mau pengsan kak rose nengoknya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakrose tumpang kontena anak2 ni kalau tak mmg mahaiii giler tu nak bawa naik plane kannn

      Delete
  5. Replies
    1. Ita orang pompuan mmg tak dpt larik dari benda2 ni semua kan

      Delete
  6. Cantiknya semua yang kak noor beli.. English style sungguh! Hehe. Dan pandainya model kecik tu. Ala2 model dah haa dengan tak tengok kamera, tangan gitu. Hee. Comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat nya dia belajar dari maktok Siqah dak model ni
      orang tak mau tengok camera dia pun sama gak ikut ikutan

      Delete
  7. lawa kak noor :) kalau mek sayang nk pakai, jadi prop je lerrr :)

    ReplyDelete
  8. Tin English Fine Tea tu saya pun ada tapi entah ke mana ek saya campak baling. Habis aje teanya teruslah terlupa letak mana! Jangan-jangan dah kena buang ^_^

    ReplyDelete
  9. model tu ensem..macam anak jepun..hehehe...banyaknya hadiah kak noor..cantik2

    ReplyDelete
  10. Banyak nampaknya diborong tu...Tak sia sia abg Aji lepaskan Mak Aji ke London dulu hihi...boleh soping awal...Good idea ye KN....cawan kecik tu rupanya nak buat prop. Mmg professionallah KN ni

    ReplyDelete
  11. Banyak nampaknya diborong tu...Tak sia sia abg Aji lepaskan Mak Aji ke London dulu hihi...boleh soping awal...Good idea ye KN....cawan kecik tu rupanya nak buat prop. Mmg professionallah KN ni

    ReplyDelete
  12. banyaknya ole2 kak noor.. comel si kecik tuh.. pandai plak berposing..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home