Openhouse Part 2

Openhouse Part 2




ASSALAMUALAIKUM 
Salam sejahtera untuk semua yang masih sudi singgah sini
ALHAMDULILLAH hari ni sempat mengupdate entry openhouse part 2 dan yang akhir ni.
Terimakasih banyak-banyak untuk yang sudi hadir dan sorry sangat sebab kurang layanan dari tuan rumah, tuan rumah sekejab kesana sekejab kesini.
Tapi niat tuan rumah memang nak bagi sempurna dan tetamu kenyang.
Tapi kadangkala memang terbabas jugak....

Part 2 ni lebih kepada kenkawan Malaysian yang telah bermastautin di Brunei dan yang bekerja di Brunei, ada macam-macam kategori, ada doctor, ada guru, pekerja shell dan macam-macam lah, dan yang paling ramai surirumah lah macam tuan tanah ni..




Sempat lagi show majalah yang ada resepi tuan punya blog hehee



Sesekali berlakon best jugak kan haha..





















Gambar yang last ni adalah tetamu yang paling jauh datang.
Diaorang ni dari Holland, ke KL melawat family dan flight ke Miri dan Brunei, dan terus kerumah kaknoor, terimakasih banyak2 pada Puan Rahimah bertudung purple, suami berbaju warna brown, dan  anak-anak yang sudi bertamu walaupun dah agak lewat petang. Makanan sampai dah nak licin.

SELAMAT HARIRAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN 
MAAF SEGALA KEKURANGAN  DAN KETIDAK SEMPURNAAN.

25 comments:

  1. seronok melayan tetamu n kwn2 kalau time open haouse nih kak Noor kan...
    mcm2 cerita di kongsi, tp bab lps tetamu dh balik aduh penat bebeno rasanya bdn nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu dana masa ni nk berkongsi cerita macam2 kan alhmdulillahhh penat tolak tepi janji tetamu puas mkan

      Delete
  2. Bestnya KakNoor!
    Kalau kakak dekat sana kakak pun nak terjah rumah KakNoor nak rasa airtangan lazat tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat masa ni kakzakie hanya mampu psndang2 dulu lah kalau dekat pasti dah lama jemput kakzakie tau

      Delete
  3. ramai tetamu Kak Noor...jauh dan dekat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah nohas dari jauh dan dekat yg jarang sngt berjumpa

      Delete
  4. selamat hari raya kak noor..ni baru betul betul meriah namanya..tak kira jauh dekat semua berkumpul..
    cantiknya rumah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah zee rezeki kawan2 sempt mkn dan rezeki kaknoor berjumpa dgn diaorang yg jauh dan dekat

      Delete
  5. selamat hari raya kak noor.. meriah betul rayanya ni. yang jauh yang dekat dapat jumpa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam aidilfitri utk ciktie
      Mmg meriah kalau sambutan raya dibrunei ni
      Seharian melayan tetamu yg dtg
      Hati suka oklah kan

      Delete
  6. hi kak noor, done follow ur blog =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Proudmom
      Nanti kaknoor kunjung balas ya

      Delete
  7. ramai juga ye, malaysian yg bekerja di sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg ramai KB umah kaknoor mmg jdi tempt perjumpaan malaysian jugak kalau time raya ni

      Delete
  8. Wah, ramai betul tetamu knoor, mesti memasing dah tahu kelazatan masakan knoor ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillahh Zimah berenti solat je pastu sambung aktiviti melayan tetamu

      Delete
  9. Replies
    1. selamat hariraya jua utk ucing kadayan ya

      Delete
  10. Waaaahhhh meriahnya ... selamat hari raya kak noor

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hariraya huda
      bila nak dtg brunei ni agakknya

      Delete
  11. Mmg sekarang ni org duk cite pasal open house jerlah kan KN...
    Bilalah saya nak dpt merasa dtg rumah Chef celebriti agaknya ....

    Cantik rumah KN....luas...Seronok terima tetamu ye KN

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila Hainom nak buat openhouse tingin jugak kaknoor nak kesana
      walaupun hainom tak jemput tapi mmg tingin nk pergi lah
      jgnlah ckp chef celebriti malu ai belum layak lah rasa nya

      Delete
  12. Ramai tetamu KakNoor untuk open house ni. Saya pun kalau dipelawa, wajiblah pergi. Rumah tukang masak tersohor ni. Mesti makanan sedap-sedap. Hahaha!

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home