Ramadan An Event To Share

Ramadan An Event To Share

Assalamualaikum wrb dan Salam Aidilfitri untuk semua yang singgah ke Blog Kak Noor. :)

Di sini Kak Noor nak share pada semua, yang baru-baru ni Kak Noor telah dijemput oleh seorang Muslimah bernama Huma Kalim dari Dubai untuk menjadi guest post dalam blog beliau ketika Ramadhan ini. Alhamdulillah post yang Kak Noor buat baru saja pun di publish semalam. Jadi sini Kak Noor nak mengajak para pembaca sekalian untuk melawat blog Huma Kalim.


Dengan kesempatan ini Kak Noor ingin mengucapkan terima kasih kepada yang sudi melawat blog beliau. Dan Kak Noor juga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin kepada semua. Minta maaf atas segala salah silap Kak Noor di alam maya blog ini. Moga amal ibadah Ramadhan kita semua diterima Allah. Amin. :)


8 comments:

  1. selamat hari raya kak noor.maaf kalau ada salah silap.kalaulah dekat, dah lama saya datang rumah akak makan sedap-sedap.

    ReplyDelete
  2. Terimakasih Sal sudi singgah sini mmg nk hidang macam2 kalau Sal dtg umah kaknoor

    ReplyDelete
  3. Assalam knoor, tu gmb knoor kt rumah huma kalim lah yea. In shaa Allah ada masa ziarah juga ke sana.
    Knoor masak apa juadah raya ni? Mesti vavass punya juadah kan

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya kak noor dan keluargaa..maaf zahir n batin kak...mesti menu kak noor marveless raya2 ni kan..xsabar nak tengok entry yg terbaru..huhu

    ReplyDelete
  5. Irda dah baca kak di blog huma kalim..wahh baru tahu akk hb org minang..n akk dah ada cucu..tp akk masih nampak.muda..heheh...;)

    ReplyDelete
  6. teringin nak ke rumah kak noor.. in shaa Allah, kalau ada rezeki nak jejak juga rumah kak noor..

    ReplyDelete
  7. Meriah tengok gambar keluarga kakNoor - suka tengok.
    Nanti kakak singgah blog Huma tu.

    ReplyDelete
  8. Wah, KakNoor jadi guest writer gitu ^_^ Tahniah! Mesti happy dapat berkongsi pengalaman dan resepi dengan sesama Islam berlainan bangsa pulak ya, Kak.

    Done reading blog Huma Kalim tu ^_^

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home