Cerita Semalam & Hari Ni

Cerita Semalam & Hari Ni

Assalamualaikum dan salam jumaat
Sedikit gambar kisah anniversary semalam 
Jangan ada yang muntah hijo pulak ya
Sekadar suka suka je pun

 

 

 

 

Dah habis kisah anniversary sebijik cake dan sejambak bunga dari anak-anak cukup lah kan, dah tua2 tak payah nak grand2 sangat ye dak!!

 

Hari ni start projek chicken pie pulak sebab anakanda Nabil last day attachment jadi nak belanja rakan-rakan ofis dengan chicken pie ni entah sedap entah tidak kan, tapi bila dah free tu memang sedap lah tu kannn..



Dah kebetulan ada lebih inti teruslah buat utk jiran kaknoor yang baru saja dapat cucu dan sebijik lagi utk orang yg anniversary semalam tuu



Nah!! Closeup sikit chickenpie ni ada yang order?? 
Hahaaha boleh saja jangan malu2 text saja kaknoor 
8739160wa/sms ok..
 

20 comments:

  1. eh mana ada nak muntah pun kaknoor
    ok lah tu, dah lebih 30 thn pun masih ada acara potong2 kek
    bagus anak2 kaknoor ni tau!

    mentang2lah emak dia pandai buat kek bagai, bolehlah order saja ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimamkasih Kb mana tau kan ada yg termuntah hijau pulak tengok tu
      Tapi syukur alhamdulillah dikelilingi anak2 dan family yg memahami

      Delete
  2. Tahniah dan selamat menyambut hari ulang tahun perkahwinan buat Kak Noor dan kekandanya. Semuga kekal dan bahagia hinggga ke syurga...aminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih maklong cayang
      Alhmdulillahhh masih mampu menyambutnya diusia emas ini

      Delete
  3. Tahniah kak Noor...moga kekal hingga jannah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn ya robbal alameenn Qhaifa terimakasih bnyakk ya

      Delete
  4. Replies
    1. Terimakasihhh As alhmdulillah sweet and sour dah punnn

      Delete
  5. Till jannah knoor, in shaa Allah.

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Faezah, bolehhh bila nak datang umah kaknoor
      Meh lah kaka jamu dengan chicken pie ni jom!!

      Delete
  7. chic pie sedappp. garing jee. kalau dekat dh order dhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mek nk order chicken piecke
      Sayanglah jauh sngt tu kann

      Delete
  8. Tahniah kak noor dan suami =) Semoga sentiasa gembira hendaknya ❤️

    ReplyDelete
  9. Seronok tengok pasangan bahagia kak noor dan hubby .
    Saya pun bakal 29 tahun esok(selasa) kak noor.

    ReplyDelete
  10. semoga berkekalan hingga ke Jannah..

    ReplyDelete
  11. Anak-anak beruntung kalau mak jenis tangan menjadi buat apa pun hasil yg keluar dari dapur.
    Utk diri sendiri lagi bertuahlah nak apa buat..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home