Cucunda Kedua Alhamdulillah

Cucunda Kedua Alhamdulillah

Alhamdulillah pepagi tadi kaknoor di kejutkan dengan berita kelahiran cucunda kedua, adik Iman lah tu, nampaknya kali ini pun baby boy jugak, kawan Iman berkuntau lah tu nanti kan, memang busy sangat hari ni jom layan gambar je lah ya lepas ni kena jadi tukang masak pulak ni..

 

 

 

Alhamdulillah jugak kaknoor ada buku utk Ibu dan Anak ni, bermacam2 resepi dalam pantang dan menu utk anak2 terdapat dalam buku ni, terimakasih chef Sue Arukin yang telah menghadiahkan buku ni semasa datang ke Brunei baru ni, macam tau kaknoor perlukan menu2 berpantang untuk anakanda kaknoor kan...

 

Ini lah chef Sue Arukin yang kaknoor cakap tu. Masih muda belia kann..

 

Cucunda Iman disuruh promote buku tapi ditutup lah pulak

 

Sampai dah masam muka Iman shooting maktok belum siap

 

Memang berguna sangat buku ni untuk yang berpantang sebab dalam nya terdapat resepi yang sedap-sedap selain dari  resepi biasa yang kita tau sup ayam halia je kan, kalau ikut resepi dalam buku ni mesti orang berpantang akan sihat kembali.  Abaikan model muka masyam tu ya...


30 comments:

  1. bagusnya ada buku resepi ini untuk yang dok dalam pantang.. boleh juga mempelbagaikan resepi semasa berpantang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eyda, bgus sngt buku ni boleh lah cari kt kedai2 buku insya Allah boleh membantu tklah fenin sngt nk masak apa hari2

      Delete
  2. Alhamdulillah dan Tahniah buat Kak Noor sekeluarga atas kehadiran insan istimewa:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Ana syukurlah baby dan ibunya sihat walafiat

      Delete
  3. Assalamualaikum, tahniah kak noor atas kelahiran cucunya.... ;-)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Thanks Nor maka maktok un semakin berusia ni kan

      Delete
  5. Tahniah K.Noor..
    Makin meriah la cucu bertambah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Lila memang gamat lah bila baby ni besar sikit rasa nya umah kaknoor

      Delete
  6. Replies
    1. Iman inda happy pasal kena suruh pegang buku resepi tu Fae

      Delete
  7. Tahniah Kak Noor..dah timang cucu ke 2 pulak dah. Heheee..senyum jap SB bila kak Noor guna perkataan berkuntau..biasa dengar tu kat sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seborneo Sue jadinya perkataan hampir sama saja lah rasa nya

      Delete
  8. Tahniah Kak Noor, bertambah ahli keluarga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thnx Nohas alhamdulillahh rezeki dlm family kaknoor

      Delete
  9. salam..
    yaya dtg melawat singgh sini.

    wahhh omei cgt bby.. ^o^
    cucunda kedua ye..tahniah!

    siap ade buku lg utk resepi org bpntng ye..hehe

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah tahniah maktok kuasa 2 :) moga bertambah rezeki k.noor sekeluarga berkat kehadiran org baru ni

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah tahniah maktok kuasa 2 :) moga bertambah rezeki k.noor sekeluarga berkat kehadiran org baru ni

    ReplyDelete
  12. Tahniah kak noor ...bertambah lagi ahli baru dalam keluarga .Iman dah adek lah ya...
    Best lah ada buku resepi orang berpantang ..tentunya sedap apatah lagi air tangan kak noor mesti menyelerakan.

    ReplyDelete
  13. tahniah kaknoor. bertambah cucu lagi sorang.

    apa pulak jadi tukang masak. bukan ke kaknoor memang dah handal memasak. mesti tak jadi masalah tu.

    ReplyDelete
  14. ptt lah lambat bt ntry/.. tahniah kak noor dpt cucu lagi

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah..tahniah kak noor...seronok dpt cucu ye..sebenarnya menu org dlm pantabg memang sgt2 sedap...yg x pantang pun tumpang sekaki..kan?

    ReplyDelete
  16. thniahh kak noor :) mak tok meletop lagi :) bku tu cm berguna je. mek nk cari jugak la. nk pkai bulan feb nnt :)

    ReplyDelete
  17. Tahniah KakNoor
    Alhamdulillah Iman dah jadi abang. Memang akan jadi teman bergumpal ni KakNoor.

    Terima kasih atas doa dititip buat almarhum bapak kakak.

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah...tahniah K.Noor...bertambah ahli keluarga....dan semoga bertambah rezeki juga...

    ReplyDelete
  19. tahniah kak noor dpt cucu hehe
    comel haaa

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home