Dah Tua Anniversary Pun Tak Ingat!!

Dah Tua Anniversary Pun Tak Ingat!!

Assalamualaikum dan selamat petang 
Sepatutnya semalam 17hb Ogos anniversary perkahwinan kaknoor dan pak haji tu, tapi biasalah dah tak muda ni sampai boleh lupa, biasa nya kita orang perempuan ni yang dok sibuk ingat tarikh segala kan, kalau harapkan orang lelaki memang tak pernah ingat pun hatta birthday diri dia sendiri hahaha...

Untunglah kalau ada pasangan kita yang boleh ingatkan tarikh birthday isteri, tarikh anniversary perkahwinan dan macam2 tarikh penting dalam hidup. Tapi setiap pasangan kita mesti ada kelebihan dan kekurangan masing-masing, ada yang kurang hal2 tarikh ni tapi ada kelebihan kat tempat lain, bersyukurlah apa yang telah Allah kurniakan pada kita pasangan. Setiap insan pastinya tidak sempurna jadi untuk mencapai kesempurnaan itu pastilah passngan kita  orang terdekat  bagi merealisasikan impian itu.  Jadi hargailah pasangan masing-masing dan kehidupan yang telah dilalui bersama. 

 

17.8.1985 dah 31 tahun hidup bersama kekanda. Macam-macam kenangan pahit manis sejuk panas semua dilalui bersama kekanda, semoga Allah merahmati dan terus melimpahkan rahmatnya sehingga ke jannah amen ya robbal alameenn.

 

Dua tiga kucing berlari 
Mana nak sama si kucing belang
Dua tiga boleh dicari 
Mana nak sama pak haji sorang!!! 

28 comments:

  1. happy 31st anniversary, semuga berbahagia till Jannah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih kakrose
      Ameenn ya robbal alameen

      Delete
  2. Happy anniversary kak...
    usia 31st anniversary itu sama dengan usia umur saya hehehhe
    semoga akak bahagia dengan suami hingga ke syurga...aminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih dik bicara hatiku
      Nampaknya kaknoor tua lah dibndingkan dgn U kann

      Delete
  3. Happy Anniversary kak Nor. Semoga kekal bahagia sampai ke SyurgaNya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Umie insya Allah mudahan Allah makbulkan nya ameennn

      Delete
  4. alhamdulillahhhh. semoga kekal hingga ke jannah kak noor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teimakasih Mek Ayu
      Doa yg selalu kaknoor dambakan

      Delete
  5. Selamat Ulangtahun perkahwinan Kak Noor dan Suami. Moga kekal hingga ke Jannah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks fauziyah ya
      Amenn ya robbal alameen

      Delete
  6. Happy anniversary kak noor dan pak aji..semoga kekal hingga ke jannah..

    ReplyDelete
  7. Happy anniversary kak noor dan pak aji..semoga kekal hingga ke jannah..

    ReplyDelete
  8. Umur sy baru setahun masa kaknoor kawen.tp awat kaknoor nampak muda..adui jeles aihh.hehe

    Btw happy annivesary buat kak noor n suami

    ReplyDelete
  9. Umur sy baru setahun masa kaknoor kawen.tp awat kaknoor nampak muda..adui jeles aihh.hehe

    Btw happy annivesary buat kak noor n suami

    ReplyDelete
  10. eppy anniversary kak noor moga kekal bahagia till jannah...

    comei sgt gambo masa muda2 tuh...

    ReplyDelete
  11. happy anniversary kak Noor.. semoga hubungan kalian kekal bahagia hingga ke Jannah..

    ReplyDelete
  12. Happy Anniversary Kak Noor...semoga kekal bahagia hingga ke jannah...aminn

    ReplyDelete
  13. amboi, dah tua2 katanya, tapi masih nak berpantun2 lagi. romantik lah tu!

    selamat ulang tahun ke-31 ye kaknoor. semoga dipanjangkan usia rumahtangga dalam keberkatan Ilahi dan kekal hingga akhir hayat.

    ReplyDelete
  14. Happy Anniversary K.Noor...semoga berbahagia hingga ke syurga..aaminn...

    ReplyDelete
  15. Happy anniversary K.Noor sayang! Semoga kekal bahagia hingga syurga.
    Wah respect sy. Hehehe Usia perkahwinan mak ayah aina da 27 tahun. Sebaya umur aina. =)

    ReplyDelete
  16. Happy Anniversary Pn Nooriah..

    ReplyDelete
  17. Happy Anniversary Pn Nooriah..

    ReplyDelete
  18. Assalam dan Happy Anniversary Pn Nooriahnaim...

    ReplyDelete
  19. Assalam dan Happy Anniversary Pn Nooriahnaim...

    ReplyDelete
  20. Hehe. Happy anniversary kak noor =)

    ReplyDelete
  21. Hepi anniversary kak noor...moga bahagia hingga ke Jannah.

    ReplyDelete
  22. Biarpun lewat tetap kakak nak wish happy anniversary juga buat KakNoor dan en abang
    Jarang tau lelaki yg ingat special date macam ini KakNoor.

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home