Healthy No Bake Chocolate Energy Bites

Healthy No Bake Chocolate Energy Bites

Assalamualaikum dan salam manis
Pagi ni kaknoor nak kongsi kan sesuatu yang manis tapi agak sihat untuk kesihatan, terjumpa dalam pinterest pagi ni, sebelum hilang dimaya ni eloklah disimpan kan untuk rujukan sendiri or anak-anak dimasa akan datang..

 

Nampak sangat sedap dan menawan kalbu.

 

 

 

 

Sorry sebab resepi nya in english!! Tapi bagi kaknoor walaupun kurang mahir sangat speaking english tapi kalau resepi dalam english Insya Allah takde masaalah boleh faham punya, lagipun selalu dok tengok masterchef Australia tu jadi taklah susah snagat maktok ni nak faham kan hahaha... 


14 comments:

  1. insyaAllah bleh try buat ni kk noor :)

    ReplyDelete
  2. sedapnya kalu dpt mkn coklat bulat2 tuh kak noor oi...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah

    Sdppppppnya la haiiiii noorrrrr

    ReplyDelete
  4. kalau dapat makan petang2 ni sedapnya la hai kak oiii...

    ReplyDelete
  5. kalau yg ada elemen coklat-coklat ni, saya mesti suka.
    nampak sedap jer tu!

    ReplyDelete
  6. Ni kalau makan mesti tak cukup seketul ...sedapnyaaa.

    ReplyDelete
  7. Ni kalau makan mesti tak cukup seketul ...sedapnyaaa.

    ReplyDelete
  8. Kak Noor kalau tak ada buah badam tu boleh ganti dengan kacang gagus. Cranberries gantikan dengan kismes (raisins).

    ReplyDelete
  9. NAMPAK MUDAH MENGOLAHNYA SIAPKAN BAHAN JE YA NOOR

    ReplyDelete
  10. Pakai oat ye KN.... eloklah kot utk org yg suka coklat dan pentingkan kesihatan jugak ni hihi

    ReplyDelete
  11. nampak sedap.. boleh cuba nanti..

    ReplyDelete
  12. Kalau masuk blog kak noor, dari kenyang boleh lapar jadiny. Hehe

    ReplyDelete
  13. Simpan dulu...Ada mood karang buat. Hehehe..manjang kena tunggu mood kan,

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home