Blueberry Cheesetart

Blueberry Cheesetart

Assalamualaikum
Salam sabtu dan selamat berhujung minggu 
Hari ni jom rileks kan minda dengan menonton 
Tayangan rangkaian cheesetart yang pernah kaknoor buat
Semuanya untuk kepuasan my customer

 

 

 

 

 

 

Ada tak yg dah tergoda drngan si muncit ni??
Kalau ada boleh lah wa//pm kaknoor  untuk order
+673 8739160 insya Allah kalau melebihi order dari yg ditetapkan akan dihantar di area meeting point saja ok
Hanya untuk pendudul Brunei Darussalam saja ok
Yang luar negeri tu kena pandang pandang sajalah
Tak boleh pegang-pegang...




8 comments:

  1. salam kak noor ... ermm mampu jeling jelah walaupon hati nak nak nak nak sangat !

    ReplyDelete
  2. Waalikmusalm yana
    Kan sabo jelah jeling2 manja ok je hehehe

    ReplyDelete
  3. betul. boleh pandang je ape yg kak noor masak. bile la nk smpai brunei --'

    ReplyDelete
  4. gebussss nyer.......telan air lio ajer lh npknyer... :-(

    ReplyDelete
  5. sedapnya..mampu melihat sambil menahan air liur..

    ReplyDelete
  6. Adoiiii KN saya geram betul tengok kegebuan dia tu KN....Montok montok bentuknya hihi

    ReplyDelete
  7. sedapnya kak noor...

    gebus gebas,...

    nyum nyum nyum

    kalau dekat saya order dah ni

    ReplyDelete
  8. Uish! Yang ni saya kena tengok sambil 'tutup mata'. Tak tahan dugaan dibuatnya! Blueberry cheesetart ni favorite sangat. Kalau balik kampung, mesti order dengan bakal mak mertua anak saudara saya ^_^

    Nasib baiklah KakNoor jauh. Kalau tidak, hari-hari ada repeat order dari customer macam saya ni, KakNoor!

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home