Cutlery Drainer From Lakeland

Cutlery Drainer From Lakeland

Assalamualaikum dan salam isnin 
Alhamdulillah dah dua tiga hari kotak-kotak barangan dari Uk dah sampai, tapi belum sempat pun nak membukanya, punya lah sibuk mengalahkan menteri kan..tapi hari ni luangkan masa 10 minit untuk membuka cutlery drainer ni.Sebenarnya benda ni disini pun ada kan, saje je gatai tangan ambik dari Lakeland sebab nak kenangan lah konon kan dari oversea haha..

 

Inilah dia baru satu barang di keluarkan dari kotak-kotak tu, banyak nya memang barangan dapurlah sebab itu je yang kaknoor suka pun..

 

Ini lagi satu kotak yang belum dibuka entahlah bila ada masa nak membukanya, mungkin esuk lusa lah kot tengok keadaan trafik dirumah ni lah kan..

 

Cantik kan set hijau putih ni, agak besarlah boleh isi sudu garpu pisau dan seumpama nya, selepas cuci pisau atau sudu garpu bolehlah kita letak disini dulu untuk toskan air nya sebelum dimasukan dalam drawer atau tempat simpanan sudu garpu dirumah sendiri..

 

Testing-testing letak sudu garpu memang best besar dan banyak lah dapat isi, tukang masak happy sangat ni dapat mende ni..

 

Ada banyak lagi kotak yang belum di buka hehe sabar lah nunggu ada waktu terluang nanti buat free show lagi ya hehe..Salam manis tanpa gula dari kaknoor ya bye!!



26 comments:

  1. besau kak noor :) meriah lerr dapur kalau warna hijau. nampak sejukkk :)

    ReplyDelete
  2. Kalau kakak dah tak sabar nak buka semua KakNoor
    Bila dah nampak semua di dlm kotak tu baru puas hati.
    Ole-ole masa di UK katakan mana boleh tahan nak tunggu lama
    Tapi KakNoor dah biasa tu yg boleh sabar take times.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hajat dihati mmg nk buka jugak kakzakie, tpi bila dh buka kena cari tempt nk letak pulak, itu lah yg amik masa sikit, jd buka dulu yg kecik2 ni sbb senang nk simpan haha

      Delete
  3. Bestnya..lagi..lagi..Tak sabo nak tengok barang-barang yang lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabo Sue nk kena pack dulu barang lama baru boleh buka barang baru itulah yg kena amik masa sikit

      Delete
  4. Replies
    1. Semestinya happy Nieda yg tk happy tak tau nk letak mana barang2 ni adoiii tk kan nk beli almari lagi??

      Delete
  5. mmg suweet kak noor... mmg ada jual kt brunei kan tp bila beli kt tempat yg kita lawati lg best rasanya kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul lah Dana mesti ummpphh kan kalau beli kt tempt lain apa lgi kt oversea walaupun sebnarnya ada jual kt tempt sendiri haha

      Delete
  6. Mmg meriah Mek lepas ni mmg rajin cuci sudu dan garpu lah gamaknya kannn

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Tukang msk mesti nk cari barang yg bersangkutan msk jugak Huda kann

      Delete
  8. cepat2 buka...

    saya yang eksited nak tengok...

    saya suka hadiah2 ni... kih kih kih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak buka lah ni tpi kema survey tempt nk letak jugak tu lah yg jd malas tu Huda cyg

      Delete
  9. suka tengok koleksi kak Noor.. tak sabar nak tengok koleksi yang lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eyda amboii dh tk sabar tunggu naa nnt kaknoor buka lepas ni hehe

      Delete
  10. Seronoknya cuci mata!! Lama tak singgah. Harap kak noor sihat wal afiat. Amiinn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dear kaknoor sihat walafiat adanya thnx ya sudi jugak singah sini

      Delete
  11. Best dpt barang tpi yg tk best nk kemas ni lah Sya

    ReplyDelete
  12. Mau sebulan entry dalam kotak ni KN kalau dah katanya banyak hihi...
    Yelah kan....kita ni pompuan, barang barang gitulah yg sukanya. Kiranya mcm toyslah ye KN

    ReplyDelete
  13. Ish mana ada sebulan lah Hainom kang boring adinda2 semua membaca kann, nnt ada yg buat ketupat kat kaknoor ish tkde lain cerita ni asyik toys Uk je hihi imagine lah ni

    ReplyDelete
  14. Hai, KakNoor....! Mana boleh buka sikit-sikit. Tak syoklah. Beli dari luar negara tu. Alangkah barang beli dalam negara pun ganas nak buka, inikan pulak yang dah lama tunggu shipment sampai ^_^

    Kalau saya dapat barang baru untuk dapur, memang rajinlah saya duduk kat dapur tau, KakNoor! Rajin duduk aje, bukan rajin memasak ^_^

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home