Iman & Partime Job

Iman & Partime Job

Assalamualaikum dan salam kamis 
Hari ni nak kongsi cerita Iman cucunda kaknoor ni
Birthday nya minggu depan tapi hadiah nya dah dapat dulu

 

Ini kononnya barangan seorang doktor, mula - mula dapat semua orang dalam rumah kena cek tapi tak sempat nak ambik  gambar, lepas tu bila disuruh buat lagi sekali memang dah tak nak, kena tunggu mood datang lagi lah. 

 

Ini pulak set aiskrim shop, memang suka sangat dapat benda ni, banyak kali suruh posing pun ok je, aduhhh tak tau lah besar nanti nak jadi apa budak ni kan

 

Siap senyum-senyum lagi dengan macaron nya, kata nya sama macam maktok punya macaron hahaa..

 

Dah start muka serius lagi ni, apa-apa aja lah kannnn..

 

Kalau dah suka macam-macam posing pun ok je 
Semoga cucu maktok membesar dengan sihat
Menjadi anak soleh dan beriman
Tak kisahlah kerja apa doktor atau penjual aiskrim kan
Yang penting rezeki yang halal betul dak!!!


8 comments:

  1. amboiiii sgt cumel lahh hehe

    ReplyDelete
  2. Setahun lagi ada teman bermain ni KakNoor
    Happy birthday buat Iman.

    ReplyDelete
  3. bestnya Iman..dapat banyak hadiah..happy birthday in advance..

    ReplyDelete
  4. bestnyer Iman dapat adiah...

    semoga besar nanti iman jadi anak yg soleh & berjasa pada agama dan keluarga yer nakkk :)

    jaga maktok elok2 tau..nanti maktok masak sedap2 untuk Iman...ekekeke

    ReplyDelete
  5. iman nk jadi cam maktok dia la tu suka bakery gituuu. hihi :) happy brthday dear iman :)

    ReplyDelete
  6. sukanya Iman.. nak masak2 sedap untuk maktok tu..

    ReplyDelete
  7. Hepy Bezday Iman..... moga makbul doa maktok....
    Seronoknya jadi budak budak zaman sekarang ye KN....mcm mcm mainan ada..... Mana ada booth mcm Iman tu. Booth saya dulu bawah pokok adalah huhuhu...

    ReplyDelete
  8. Iman nak jadi cheflah, MakTok ^_^ Ada ke penjual aiskrim pulak dah...

    Takpa Iman. Siang jadi doktor, malam jadi chef. Kasi cantas itu skill Maktok ya ^_^

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home