Pisang Goreng Karamel Cheese

Pisang Goreng Karamel Cheese

Assalamualaikum dan salam jumaat 
Semoga hari ni lebih membawa keberkatan pada kita 
INSYA ALLAH 

Resepi biasa yang kaknoor nak kongsi sekali lagi
Yang hari-hari mau 
Goreng pisang karamel cheese 
Jom sekodeng resepi ..


 

 

 

 

 

Memang tak  jemu makan goreng pisang ni, ditambah ada sos karamel aduss manis masin lemak semuanya sempurna rasa nya,  kalau malas nak goreng pisang boleh saja beli goreng pisang yang ready made kadang-kadang ada jual kat gerai-gerai, kat rumah godek-godeklah letak cheese dan karamel, mudah kan!!!!

Tapi untuk nak mudah lagi boleh saja beli yang ready made goreng pisang karamel cheese, tak payah nak lama-lama tugggu terus ngap je kan...


7 comments:

  1. pisang goreng + karamel + cheese...sedapnya....

    ReplyDelete
  2. lapaq lak petang2 singgah sini kaknoor woii haha

    ReplyDelete
  3. SEDAPNYA..MESTI PISANG YG NOOR TANAM SENDIRI

    ReplyDelete
  4. kat sini baru pisang goreng cheese je. kak noor oii, meleleh tgk petang petang ni..

    ReplyDelete
  5. Tak nampak pisang dialah KN....Nampak epal je hihi...

    ReplyDelete
  6. Haih! Entri ni pun tak nampak apa butirnya, KakNoor... Takpalah janji dapat baca tajuk dan tengok gambar pertama buat terliur aje sudahlah.

    Lap balik air liur. Jom tengok entri lain pulak ^_^

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home