Semangat Datang Untuk Buka Kotak Oversea

Semangat Datang Untuk Buka Kotak Oversea

Assalamualaikum kerana ramai yang tak sabar nak tengok barangan ni, kaknoor pun jadi tak sabar jugak nak buka, petang ni rajinkan diri lagi untuk membuat free show sikit, jangan ada jeles meles pulak hanya barangan dapur je pun sebab ini je yang kaknoor suka kalau keluar negeri, bukan handbag berjenama ribu riban, bukan jugak kasut yang berharga ratusan ringgit tu, tidak jugak cincin gelang segala.
Hanya ini lah saja  yang buat kaknoor tak lena tidur kalau tak dapat, jom tengok barangan murahan je pun...

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

Cukup lah dulu ya jamu mata petang ni, masih ada sedikittttt je lagi dah tak larat nak korek kotak, sampai jumpa esuk ya 
INSYA ALLAH ..


41 comments:

  1. memang semangat laa nak buka.. yang menengok pun teruja, inikan plak kak Noor yang membelinya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari ni mmg semangat Eyda sbb ada sedikit ruang masa lagipun tempt kotak tu ditengah2 rumah kena kemas jugak sbb rimass tngok kan bersepah2 haha

      Delete
    2. beul, bila nampak bersepah, mesti nak kemas cepat2..apapun suka dengan koleksi baru kak Noor nih..

      Delete
  2. Replies
    1. Kalau dekat mmg nk ajak Nieda korek2 kotak ni lepas tu kita minum2 best kan

      Delete
  3. aduhai kaknoor, banyak tuuu. kalau saya dah tak sabar nak buka. tambah2 lagi barangan dari oversea yg kita suka pulak tu.
    yg tak menahan tu, ada sikiiittt lagi! bila nak membukanya tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada sikitttt yg kecik2 lah KB yg beso2 dah kena bukak, tapi kecik pun kalau benda kita suka mmg nk simpan baik2 dan mcm sug je nk pakai haha

      Delete
  4. byknya kak noor... klu saya la memang x sabra nak buka semuanya...hahhaaa

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Org pompuan tkde brg lain yg suka selain dri brg dapur kan

      Delete
  6. Hihi....dah bukak kotak sure tak sabo nak guna pulakkan KN....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah hainom semangt berkobar nk masak jugak ni tungguuuuu je ya

      Delete
  7. Kak noor kita pulak yg terlebih excited hii,, bertambah gadget la kat dapo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bertambah sampai dh tkde tempt nk letak dh ni Wani adoiii jenuh dok survey tempt

      Delete
  8. tahan juga kak Noor baru buka kotak..atau baru sampai kargo? .kalau sy laju je buka tp nak rasmi berzaman....simpan dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru sampai dua tiga hari lepas kakzai tulah sbb sibuk2 dgn cucu baru tk sempt nk buka

      Delete
  9. Ada antara barang2 yg Kak Noor beli tu sue ada husya juga tu..Heheheh Hadoiii..Napa tah berkenan betul dengan segala macam gatjet2 dapur ni. Padahal bukan pandai pun masak. Heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke Sue husya apa tu boleh kaknoor tau yg mana yg smaa dgn kaknoor punya..

      Delete
  10. WAH BANYAK JUGA BARANGAN YG DIBELI DI LONDON NOOR...RIBU RIBAN JUGA TU TAPI DH MINAT OKLAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ribu riban tapi puas hati beli P satgi dok mimpi pulak bukan senang nk pi lagi tu kann

      Delete
  11. Mau tàk jeles ngokkkk nya...hàhha
    Rajin masak mmg berbaloi2 lah mmbeli noor,jgnn simpan bt hiasan sudah..hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm perli je Nor hahaa
      Tulah mcm syg je nk pakai ni

      Delete
  12. Klau Nur mmg tak sabar nak bukanya kak...
    Seronoknya mcm2 ada ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk bukak mmg tk sabar tpi lepas tu nk simpan kt mana tu yg buat bg malas nk buka Qhaifa haha tpi trpksa kena bukak jugak lah kann

      Delete
  13. waaaaaaaaaaaaaaaaa banyaknya mcm boleh bukak kedai lak kak noor nih...
    berapa banyak lg lah kotak yg tak buka lg tu ye heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah Dana beli tk hingat donya
      Skrg dok trkebil mana nk simpan lgi
      Dah penuh semua tempt ni

      Delete
  14. HEPY BEZDAY Kak Nor. Moga Kak Nor sentiasa dalam limpahan rahmat Allah.
    Mana entri Bezday ni? Ke tengah celebrate dengan Abg Haji?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thnx Hainom
      Tkdelah sambutan busday apa pun dh tua ni
      Malas lah malu kt cucu la
      Nk birthday segala
      Biarlah jdi ingtan sendiri je hehehee

      Delete
  15. banyaknya kak Nor, semuanya Amy suka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org pompuan mmg fav kan semua barang2 ni kita geng amy...

      Delete
  16. Bestnya KakNoor!
    Tu yg boleh buat spiral-spiral, gridle, mesin pasta eh... semuanyalah kakak suka tengok
    Kalau kakak dapat aje terus buka tak tunggu lagi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak kena start beroperasi lagi dengan semua benda2 ni kakzakie, kita geng suka dgn semua benda ni

      Delete
  17. Banyakkkkknya.... memang jeles meles dibuatnya. bila la boleh dapat sebiji KA tu???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah tau dh kakrose mesti jeles dgn my KA kannnn

      Delete
  18. banyak tu barang2 yang best...syoknyaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillahhh Sya tklah banyak sngt kalau dinndingkan dgn org lain hehe

      Delete
  19. banyakknyaaa kak noor ! makin happy and bersemangat la kak noor nk masak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masaalah nya dah banyak barang ni Mek masa pulak mencemburui kaknoor asyik sibuk je manjang skrg ni

      Delete
  20. Berapa lama dah barang ni sampai, KakNoor? Kalau sayalahkan, sampai aje masuk rumah, dah rabak saya kerjakan nak belek satu-satu barangan yang dibeli ^_^

    Yalah KakNoor, citarasa tak sama. Ada orang pergi obersi terkujat tengok handbag berjenama, pakaian, kasut and etc. tapi dah namanya tukang masak tersohor, tentulah barang-barang dapur jadi idaman hatikan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha MD gelojoh nye ni kalau rabak kotak tu aduiii luculah MD ni macamna kalau kita jumpa depan2 agak2 gelojoh dak ni haha jgn marah tau kaknoor main2 je

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home