Semoga Selamat Sampai Ke Nottingham United Kingdom

Semoga Selamat Sampai Ke Nottingham United Kingdom

Assalamualaikum 
Kisah semalam menghantar anakanda kaknoor ke airport 
Bertembung dengan penerbangan balik orang haji
Airport Brunei jadi sesak dengan orang ramai 
Sampai penuh segala kerusi 
Nak lepak di Kfc penuh,  Burger King pun full
Akhir nya lepak di Anjung Saujana yg terkenal sebab mahal
Hahaha apa nak buat takde tempat sesekali boleh lah...

 

Sementara menunggu makanan tiba acara wajib mesti wefie dulu kan haha

 

Dari Anjung Saujana dapatlah sekodeng orang kat bawah tu sebab restoren ni kat tingkat atas

 

Kalau ada yang belum pernah ke Brunei ini lah keadaan airportnya yg comel, taklah sebesar airport KL kan

 

Doa mama untuk Madihah semoga selamat sampai dan tiada halangan dalam perjalanan, Insya ALLAH tahun depan kita jumpa di sana ok hehe



Semasa check in ditemani oleh adik lelaki sorang,  kalau orang tak tau memang nampak macam Nabil tu abang lah sebab tinggi dan berjanggut jambang segala, alahaiii anak mama semoga anakanda berdua dilandasan yang betul mengikut sunnah nabi kita Muhammad saw...

 

Sempat lagi Madihah request nasi kerabu kelate dengan green curry sebelum balik semalam, alhamdulillahhh 
Layan mata lah ya pada yang belum makan tu...


33 comments:

  1. insyaAllah :) semoga selamat semuanya .. cantiknya airport brunei :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhmdulillah Mek dah sampai pun dgn selamat
      Mudahan Allah memelihara anakanda sepanjang disana disini dan dimana jua berada amennn

      Delete
  2. tak pernah sampai Brunei.. semoga selamat sampai ke Uk ya Madihah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suatu hari mesti kena sampai jugak Eyda ya kann

      Delete
  3. In Sha Allah sampai Brunei nanti, boleh lah jumpa airpot ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nk dtg Brunei calling2 kaknoor tau

      Delete
  4. Sini pun dah mula jemaah haji balik KakNoor
    Demi sebuah kejayaan kena berjauhan ye KakNoor
    Kakak tengok anakanda Madihah senyum tapi kakak terharu pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul sngt kakzakie tiada kejayaan tanpa pengorbanan kan jadi semuanya kena redho dan sabar berjauhan lah

      Delete
  5. Semoga anaknda kak noor dipermudahkan perjalanan jauhnya ke destinasi dan kehidupan nya.
    Airport comel tapi terbaik kan kak noor.Insyaallah ,mungkin satu hari nanti akan saya jejaki.

    ReplyDelete
  6. Semoga anaknda kak noor dipermudahkan perjalanan jauhnya ke destinasi dan kehidupan nya.
    Airport comel tapi terbaik kan kak noor.Insyaallah ,mungkin satu hari nanti akan saya jejaki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dialu2kn Saniah kalau nk kesini jgn lupa bgtau tau
      Kita dating dan makan2 kat rumah kaknoor

      Delete
  7. Semoga anakda Madihah selamat sampai ke UK n tiada aralnya...airport Brunei comel tapi lengkap semua ok sgt tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah P anakanda Madihah dh selamat sampai, memang keletihan lah perjalnan yg sngt panjang tu

      Delete
  8. Moga selamat sampai di Nottingham...sedapnya nasi kerabu, favourite ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah nohas anakanda kaknoor dh slmt sampai di notts

      Delete
  9. Singgah pagi sambil duk tgh siapkan sarapan ank2, lempeng jer, hihi
    Semoga selamat smp ke destinasi, dimudahkan semua urusan di sana, dot belajar ggga tercapai matlamat, dan selamat pulang bila semuanya selesai dan berjaya, aminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mudahan Zimah dah habis belajar pasti pulang mudahan jugak dgn segulung ijazah

      Delete
  10. semoga anaknda mardihah dipermudahkan segala urusan..mesti akk sdg meerindui ank2 kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah biasa sngt Nza
      Dari anak pertama sampai yg ke empat ni
      Rindu tu dh tk jadi perkara biasa
      Tkpe tahun dpn boleh jumpa lagi kalau dgn izin Allah

      Delete
  11. moga di permudahkan semuanya...

    airport comei lah senang kak noor, kalu besar mcm klia n klia2 tuh pening jgk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul dana confem tk sesat kalau dtg kat airport Brunei hehe

      Delete
  12. huwaaa lama x makan nasi kerabu
    ok dpt gaji nak pi cari nasi kerabu terbaik di dunia haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena pi cari di kelatan lah utk yg terbaik donya hahaa

      Delete
  13. sedapnya nasi kerabu kak noor...berapa sepinggan? hehehe

    ReplyDelete
  14. nanti saya nak jejak gak airport yang comel tu Kak noor.

    mudah2an selamat semuanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yan datanglah kebumi Brunei yg comel ni
      Kaknoor pun dah lama ngidam nk jumpa Yan jugak ni

      Delete
  15. Semoga selamat sampai...
    Klau tgk nasi kerabu ni teringat kat mak Nur...fev dia ni

    ReplyDelete
  16. Selamat Jalan Madiha dan Nabil.... semoga berjaya!
    Alahai bab bab nak menghantar balik ni yg sayu kan Kak Nor....ke tak mampu nak nangis lagi sebab dah biasa? hihi....

    Hari Isnin haritu pun saya baru makan Nasi Kerabu Kak Nor ...tp belilah hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Madihah je yg jalan Anom
      Nabil tahun depan lah kalau ada rezeki
      Nasi kerabu mmg fav kan Anom
      Tk puas makan walaupun hari2

      Delete
  17. Comel-comel pun cantik dan bersih airportnya. Sebelum terbang sempat lagi request nasi kerabu. Kalau uminya nak ke sana tahun depan, takdalah lama sangat tak dapat makan nasi kerabu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nnt Umi kesana mmg kena bawa sambal jugak ni MD tk dpt tidak request pertamanya apa nk bawa mesti dia ckp sambal nasi kerabu hahaha

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home