Setahun Lagi Bertambah Usia

Setahun Lagi Bertambah Usia

Assalamualaikum 
Alhamdulillah dengan izin ALLAH bertambah lagi usia yang dipinjamkan oleh Allah,  syukur sekali lagi  diusia yang begini diberikan kesihatan yang baik dan dikelilingi oleh mereka yang tersayang 😀😄 
Terimakasih in advanced pada yang sudi mendoakan..
Disini kaknoor kongsikan sedikit ucapan daripada rakan-rakan Fb tersayang semoga rakan-rakan dan sahabat blogger dirahmati walau dimana saja berada amenn😄😀
 

 

 

 

 

 

 

 
Alhamdulillah semoga Allah memberkati kehidupan kita di dunia dan akhirat juga mendorongkan kita kearah kebaikan dan menjauhi kejahatan amenn ya robbal alamenn..

28 comments:

  1. Happy Birthday kak nor.
    Semoga umurmu diberkati dan murah rezeki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thnx dear Amy mendoakan yg baik utk kaknoor
      Semoga hidup Amy jugak dirahmati ameen

      Delete
  2. hb kak nor
    semoga murah rezeki dipjgkan umur
    bahagia selalu dan diberkati kehidupan di dunia dan akhirat amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thnx El semoga Allah makbulkn semua doa2 El pada kaknoor
      Mudahan Allah jugak merahmati El dan family

      Delete
  3. Happy Birthday Kak, semoga sihat dan sentiasa diberkati oleh Nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terkmakasih adinda cyg
      Nikmat sihat mmg sngt kida perlukan
      Alhamdulillah si far so good

      Delete
  4. HB kak noor...
    moga di murahkan rezeki
    diberikan kesihatan yg baik
    di panjangkan usia
    n hepi selalu...

    baru nk add fb k noor tp dh limit fren dh huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thnx Dana sudi mendoakn kaknoor
      Yalah Dana friend kaknoor mmg dh limit masa ni
      Tpi boleh cuba lgi coz kdg2 friends tu menurun jugak sesekali , kaknoor tunggu dana add ok

      Delete
  5. Happy birthday KakNoor
    Tak jauh jarak birthday kita rupanya.
    Moga sentiasa di dalam limpahan keberkatan dan kebahagiaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kakzakie nampaknya kita serasi hehehe kann tk jauh tarikh birthday kita

      Delete
  6. Happy birthday, KakNoor! Semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan sentiasa ceria. Dapatlah main masak-masak selalu ~_^

    Selang seminggu rupanya dengan anak bujang tersado saya ya, KakNoor ^_^ Tapi yalah, tahun banyakkkkk bezanya ~_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thnx MD sudi wish kaknoor
      Kalau dekat boleh jugak sambut sesama anak bujang MD tu kan
      Walaupun beza nya terlalu bnyakk tk kisahlah kannn hehe

      Delete
  7. HB KAK NOOR...SEMOGA SENTIASA DIBERI KERAHMATAN OLEHNYA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thnx cheqda sudi wish kaknoor
      Ameenn ya robbal alameenn

      Delete
  8. Sanah helwah knoor, moga baki umur yg tinggal adalah umur yg berkat, dan dpt dimanfaatkan sepenuhnya bagi menambah bekal di sana, aminn.
    Lama knoor tak singgah umh saya..nak merajuk dah ni.

    ReplyDelete
  9. Sanah helwah knoor, moga baki umur yg tinggal adalah umur yg berkat, dan dpt dimanfaatkan sepenuhnya bagi menambah bekal di sana, aminn.
    Lama knoor tak singgah umh saya..nak merajuk dah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thnx Zimah coz sudi jugak wish kaknoor
      Walaupun kaknoor dah lama tk singgah
      Flight penuh selalu maka nya hehe

      Delete
  10. Happy birthday kak Noor..semoga diberikan kesihatan yang baik dan diberkati hidup di dunia dan akhirat..amin..

    ReplyDelete
  11. selamat hari lahir kaknoor. semoga dikurniakan kesihatan yang baik, umur yang diberkati Ilahi dan bahagia di samping yang tersayang.
    Dapat banyak hadiah ke?

    ReplyDelete
  12. happy birthday kak noor.

    wishing you good health ... good life in here and hereafter. Insya Allah.

    ReplyDelete
  13. Happy birthday Kak Nor..Semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki selalu

    ReplyDelete
  14. selamat ulang tahun kak noor...semoga diberi kesihatan yg baik dan berbahagia dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  15. Wahhhh kalah artis tau macam ni, banyak tuuuu dapat ucapan . Pssttt...Kak Nor abg Aji bagi apa hikhikhik

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home