Graduation Trip 2009

Graduation Trip 2009





27 comments:

  1. Replies
    1. Dana, skrg ni mcm2 boleh imbas kembali kan

      Delete
  2. Salam Jumaat Kak Noor.. best nya bila buat dlm bentuk video mcm ni..bila nk tgk just play shj...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah kecanggihan skrg ni kan Atie
      Mcm2 boleh abadikan dgn teknologi terkini

      Delete
  3. Tu cucu KN yg sulung ye? Tak pernah dengar KN cite pasal dia pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hainom cyg
      Itu anak bungsu kaknoor lah
      Tahun 2008 masa tu
      Dah 8 tahun berlalu masa tu dia agak chubby
      Skrg dah slim mlim oii anak bujang kaknoor tu
      Nanti kaknoor update gmbr trbaru dia ya

      Delete
  4. Best buat dalam bentuk video sesekalj teringat boleh tengok..macam album juga ni.

    Kak noor n anak muka copy paste betul.hehe

    ReplyDelete
  5. Best buat dalam bentuk video sesekalj teringat boleh tengok..macam album juga ni.

    Kak noor n anak muka copy paste betul.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. PK mmg best buat mcm ni kan
      Anytime boleh tengok tkyah dok cek gmbr satu2
      Buat mcm ni seolah mcm video jugak lah

      Delete
  6. Seronok pula bila buat video macam ni..
    Meriah pula masa menengoknya kak..
    Good job kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Idea anak2kaknoor ni Yatie
      Best jugak kan
      Korek2 gmbr lama
      Lepas tu buat mcm ni

      Delete
  7. mood throwback dtg sekali-sekali dihati dan minda ..mmg bagus diabadikan disini kemudian dikongsi kegembiraan dan kesyukuran dipanjat ramai2..kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg betul Husna kenangan lama boleh buat hati kita tersenyum riang, boleh awet muda gitu kan
      Sbb hati kita suka dan gumbira
      Apa lagi tengok yg throwback ni

      Delete
  8. Tu diaa :) 2009 ni mek bru form5 kk noor

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah Mek mmg muda sngt lah tu masa ni
      Ini graduation degree anak sulung kaknoor masa ni

      Delete
  9. Hello ! This is not spam! But just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
    Register in comments: blog name; blog address; and country
    All entries will receive awards for your blog
    cordially
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    ++++++
    Hello! Ini bukan spam! Tetapi hanya jemputan untuk menyertai kami di "Direktori Blogspot" untuk membuat blog anda di 200 Negara
    Mendaftar dalam komen: Nama blog; alamat blog; dan negara
    Semua penyertaan akan menerima anugerah untuk blog anda
    hormatnya
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. wah throwback betul kak Noor.. habis korek video dan gambar lama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah Eyda nasib baik ada dlm fb gmbr lama ni
      Dpt jugak dikorek2

      Delete
  11. seronoknya ke London...tahniah untuk anak kak noor.

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home