Lagi Nostalgia UK - PARIS 2010

Lagi Nostalgia UK - PARIS 2010

Assalamaualaikum 
Syok jugak sesekali guna teknologi terkini
Untuk diabadikan disini
Jom layan kenangan dah 6 tahun berlalu 



10 comments:

  1. SUDAH 6 TAHUN BERLALU NAMUN KENANGAN MSH SEGAR DIINGATAN KAN NOOR TAMBAH ADA RAKAMAN VIDEONYA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hanya gambar ja P tpi diabadikan seakan video disini, tpi terpaksa guna gmbr yg banyak lah nasib ada lagi gmbr lama dikorek2

      Delete
  2. Bestnyer! Kalau ada peluang, saya pun nak ke sana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Why not PH kalau ada peluang mesti gunakan utk kesini kenangan seumur hidup

      Delete
  3. Bestkan pegi tmpat org kk noor :) luas pmndangan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best Mek tempt org tpi kalau duduk lama2 mmg nk balik tempt sendiri jugak yg lebih bestttt

      Delete
  4. seronok nya lah KakNoor... mcm2 kenangan ada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Atie rezeki sbb anak2 belajar kt sana kalau tk mmg tk merasa jugak tu

      Delete
  5. bestnya boleh abadikan kenangan kat sini plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapatlah anak cucu tengok kt sini Eyda kannn

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home