Mini Kek Cheese Tabur - Tabur

Mini Kek Cheese Tabur - Tabur

Assalamualaikum 
Sessi menghabiskan cheddar cheese dan tepung optima
Dah dua tiga kali masuk kuar esbok tepung optima ni
Akhirnya petang semalam baru lah dapat makan si comel ni
Sebenarnya orang perempuan sibuk mengalahkan menteri 
Siapa sokong kaknoor angkat tangan nak tengok!! 
Ada saja kerja yang nak di buat hari-hari kan..

 

 

Resepi boleh klik di link dibawah ni

 

 

Semalam bawa kat rumah mertua, melambung-lambung kena puji cakap nyaman hahaaha terperasan jab maktok ni.

 

Tinggal dua biji utk sarapan pagi ni 
Siapa cepat dia dapat lah dua biji ni 
Hehee...
Dapat tengok lahhh 

15 comments:

  1. Mertua KakNoor mestilah beruntung dpt menantu yg expert bab masak-memasak ni
    Cantik dan sedap mengalahkan yg jual kat bakery.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai kakzakie jgn puji sngt
      Nnt tk larat nk bawa ponggong ni hahaha
      Kdgkala buat sendiri lebih sedapp kan
      Sbb kita sukahati nk letak bnyk ke sikit apa2 fav

      Delete
  2. nyaman tu maksudnya sedap ye kak noor?

    betul lah kak noor perempuan kalu kt umah ada je keje nk bt... kadang baru nk duk rehat2 ada je ngaco... nk suh bt susu lah, nk suh bukak biskut lah, nk suh tukar chanel tv lah... lg2 kalu ber2 je ngn rayyan izzan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Dana nyaman tu sedapppp lah
      Menteri serba serbi ni kita org pompuan ni Dana
      Apa kerja pun mmg On je
      Berbanding lelaki ada keeja diaorang mmg tk boleh pinya kann

      Delete
  3. Mmg dpt tgk je la kk noor. Tp yg ni mek tk prnh jumpa kat mane mane kedai .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat kedai besar Mek cyg ni kaknoor buat mcm ni supaya senang makan, mmg pernah jugak ada yg order yg kecik ni berbanding yg besat kena potong2 lgi

      Delete
  4. adoiii... Kak Noor..rasa nak terbang ke Brunei ja..nak rasa semua masakan Kak Noor...haha.. semua yg ada cheese ni atie sukaaaa.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesekali apa salahnya Atie terbanglah dpaat menghubungkan silatulrahim oan hehe

      Delete
  5. sedapnya cheese cake bertabur comel jer...betullah noor kesibukan suri rumah mengalahkan menteri..sibuk2 menteri pembantunya keliling pinggang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu P menteri pembantu kiri kanan atas bawah kita ni dah lah jdi menteri, jadi kuli pun kita jugak hahaha berganda2 sibuk

      Delete
  6. alahai sedapnya.. teringin sangat nak buat. terima kasih utk recipe ni ye kak noor.

    ReplyDelete
  7. comel keknya...cheese yg banyak..sedap ni...

    ReplyDelete
  8. Untunglah mertua KN....ada menantu pandai masak. Memang nampak terlajak nyaman sungguh tu KN...

    ReplyDelete
  9. nampak sedap, terliur tengok.. comel plak tu.. untung mak mertua dapat makan kek comel sesedap tu..

    ReplyDelete
  10. Macamana makanan begitu sedap macam ni masih boleh berbaki dua lagi, KakNoor! Kalaulah saya ada dalam rumah KakNoor masa tu, memang hilang dah dua biji cheese cake tabur ni tau!

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home