My Cottage Pie Mmmm Lazat

My Cottage Pie Mmmm Lazat

Assalamualaikum dan happy weekend semua blogger kesayangan kaknoor. Dah hari sabtu kan sekejabnya masa berlalu. Resepi hari ni ada lah cottage pie yang lazat permintaan seseorang adinda di Brunei ni, jom tengok pada yang jauh tu ambik resepi buat sendiri tau!!

 

Mesti ada yang teruja kann, cer baca resepi ni mudah je pun nak buat, janji rajin ๐Ÿ˜‚ 

 

 

 

 

Kaknoor buat dua saiz kecik dan sedikit besar sebab tak cukup cup alluminium foil tu, so gohead je apa yg ada kat rumah ni. 

 

Sambil santai-santai tepi tingkap sambil makan cottage ni memang teruja U, nak pulak masa panas tu ...

 

Apa pun kalau ada cheese memang sedap kan, orang Brunei kalau teringin nak makan boleh aje order ya 
Text saja pada kaknoor ok 
Kalau nak dihantr pun boleh asalkan sampai qoutanya hehe 
Biasanya utk orang bandar di giant rimba meet point
Orang Kb boleh ambik sendiri kat rumah lah 
Whatsapp je kat sini ya + 673 8739160 
Utk sahabat maya hanya dapat tengok je lah ya hehe

1 comment:

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home