Open Order Frozen Karipap

Open Order Frozen Karipap

Assalamualaikum dan salam awal muharram untuk semua
Mesti ada yang bercuti hari ni kan
Tukang masak je tak pernah cuti 
Hari ni projek tertangguh frozen karipap
Dah lama customer order tapi belum sempat nak biat
Jadi kebetulan dah turun padang ni kalau ada yang nak selit 
Order sila kan
Boleh whatsapp kaknoor  +673 8739160 
Jom tengok koleksi karipap roundabout kaknoor jom!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Sebenarnya harga karipap pusing frozen dan yang bergoreng adalah sama, kaknoor memang tak charge harga minyak pun sebab itu dikira hadiah kaknoor pada si pengorder yang mengorder banyak untuk majlis2 tertentu, just nak share karipap kaknoor dari bancuhan tepung sehingga menggorengnya memang menggunakan minyak yang sihat, contohnya minyak bunga matahari, minyak kacangsoya atau minyak jagung. Jadi tak boleh bandingkan harga dengan orang lain ya, sebab kaknoor nak sihat jadi customer pun wajib  sihat jugak lah kan....

Jangan segan WA kaknoor +673 8739160

5 comments:

  1. kalau kite dekat... mmg dana nk sgt oder kt akak tau

    ReplyDelete
  2. cantik karipap pusing Kak Noor..bagus guna minyak yg sihat..

    ReplyDelete
  3. Kalau KN duk dekat mmg dah lama saya order. Ni kuih faveret saya ni tau KN

    ReplyDelete
  4. kenapa kak Noor dok jauh, kalau tak boleh order..

    ReplyDelete
  5. Kalaulah dekat, dah lama saya order karipap pusing roundabout KakNoor ni. Kalau dah makan, memang berpusing-pusing nombor telefon tu dalam kepala dok nak repeat order aje gamaknya!

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home