Seadanya Saja Untuk Majlis Tahlil

Seadanya Saja Untuk Majlis Tahlil

Assalamualaikum dan salam selasa untuk semua
Dah malam baru berkesempatan untuk menulis
Dua tiga hari jugak sepi blog ni kan
Semua yang terjadi telah ditentukan Allah
Kita kena redholah
Yang pergi tetap akan pergi
Yang masih di kurniakan sisa-sisa umur ni
Harus bersyukur dan tambahkan amalan 
INSYA ALLAH 

 

Ini je yg mampu kaknoor buat untuk disedekajkan semasa majlis tahlil ibu mertua kaknoor baru ni mini double cheesecake yang menjadi pujaan setiap yang datang.

 

 

Ini jugak menjadi pujaan ramai portuegese egg tart 
Lagipun kalau time emergency macam ni tengok apa yang ada je kat dalam petiais tu, alhamdulillah dapat jugak dibuat seadanya ...

 

 

 

Alhamdulillah majlis tahlil pun dah selesai 
Semoga aruah ibu mertua kaknoor diterima disisiNYA
Ameen Ya Robbal ' Alameenn 

17 comments:

  1. Salam Kak Noor...alhamdulillah dapt juga sediakan untuk majlis tahlil.. syukur berjalan dgn lancar ye KakNoor... portuegese egg tart sllu menjdi kegemaran..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalikmusalm Atie
      Alhamdulillah semuanya berjalan lancar
      Mmg fav ramai ni portuegese ni Atie
      Suka kalau semuanya licin kena makan kan

      Delete
  2. Alhamdulillah kk noor. Ok dh tu. Portugese egg tart tu mmg pujaan ramai org wlaupun tk prnh try. Tgk pn dh tahu sedap :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg tidak syak lagi Mek PET mempersonakan sleera tau

      Delete
  3. Replies
    1. Boleh lah Dana tpi tklah ummphh sngt pun hehehee

      Delete
  4. Salam takziah Kak Noor..semoga ruhnya tenang di sana, kita jg bakal menyusul..

    double cheesecake mini..nampak sgt yummy..Alhamdulillah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thnx Nohas
      Yg cheese biasa dh sedap apa lagi yg double Nohas extra sedap ni

      Delete
  5. Semoga diberkati majlis tahlil tu ye kak noor..

    ReplyDelete
  6. Dalam pada apa adanya tu, masih lagi boleh menghasilkan sesuatu yang sedap dan menarik macam ni ya, KakNoor. Namanya pun pakar masak, haruslah tahu apa nak buat dalam keadaan terdesak. Kita ni, terdesak ke tak terdesak, tetap juga tak tahu nak masak apa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. MD kan ke mem besar mana boleh main masak2 macam kaknoor, MD kena tunjuk2 je mau yg mana tk perlu masak2 segala ni kan heheh

      Delete
  7. alhamdulillah, dapat buat tart dimajlis tahlil tu pun dah dikira marbeles sangat tau kaknoor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa yv ada kt umah aaja Kb
      Alhmdulillah tklah kelamkabut ke kedai kan

      Delete
  8. Suami KN org Brunei ye. Bila masalah KN jumpa dgn suami KN agaknya ye....hihi dah jadi James Bond pulak ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh panjang cerita tu Anom
      Tk habis dua hari dua malam kalau nk story ni tau hahaha

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home